Pellegrino forlenger kontrakten med Glimt

Amahl Pellegrino forlenger den suksessfulle tiden sin med de gulkledde, det melder klubben selv på Twitter.

Pellegrino fikk spilt 15 kamper for Bodø/Glimt etter han kom inn på laget i august. På de kampene noterte han seg for seks mål. Pellegrino har tidligere i vinter vært tydelig på at han ønsket seg en ny kontrakt i Glimt, og nå har altså ønsket hans blitt oppfylt. 

I desember var Pellegrino tydelig på at han ønsket å forlenge kontrakten med Bodø/Glimt. 

– Det har vært helt fantastisk siden jeg skrev under, og det føles som om jeg har vært her i ett- og et halvt år sammenhengende. Det har skjedd så utrolig mye. Vi har reist land og strand og spilt i Europa. Det har vært en rå opplevelse. Jeg kunne gjerne ha signert en ny kontrakt, sa han til Tv2. 

Pellegrino tar nå over Patrick Bergs gamle drakt, og blir dermed Glimts nye nummer 7.

Kontrakten han nå har signert gjelder ut sesongen 2022.

– Hele høsten har vært et eventyr, og jeg har fått oppleve to av mine største drømmer som Glimt-spiller. Det å vinne serien og spille i Europa har jeg aldri opplevd før jeg kom til Bodø og jeg har lyst til å fortsette den reisen, sier Pellegrino til glimt.no. 

Pellegrino sitter i skrivende stund i karantene etter å ha fått påvist korona, men regner med å være klar når sesongoppkjøringen starter om en ukes tid. 

Spissen skal ha fått flere tilbud fra andre klubber, men endte til slutt opp med å skrive under på kontrakten med Glimt. En viktig grunn til det skal også være på grunn av forlengelsen av trenerteamet.

– Jeg har vært usikker og gått mange runder med både meg selv og familien. Det har vært bra tilbud fra utlandet, men totalen har ikke vært noe bedre enn det jeg får her. Sånn sportslig sett altså, poengterer han til Bodø/Glimt. 

Saken oppdateres.

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.