Amahl Pellegrino: – Jeg kan ikke lovet at jeg blir her, for slik er fotballen, men jeg har veldig lyst. Foto: Truls Naas

Pellegrino: – Jeg har veldig lyst til å bli

Sesongen er over og det tynner seg ut med spillere i Bodø/Glimt som ser til større klubber, Pellegrino som kun har korttidskontrakt håper nå på en ny kontrakt med klubben i nord.

Det er TV2 som omtaler saken først. 

– Jeg har hatt en fantastisk tid her med utrolige lagkamerater. Byen er helt nydelig. Det samme er supporterne og trenerne, sier Pellegrino.

Spissen kom til klubben i høst, allerede i første kampen scoret han inn tre mål mot gamle lagkamerater i Kristiansund.

Til TV2 beskriver han tiden i Glimt som den mest lærerike perioden han har hatt som fotballspiller, og er klar på at oppholdet har gitt mersmak og legger ikke skjul på at han vil fortsette i klubben.

– Det har vært berg og dalbane når det gjelder min karriere. Det å få være her å kunne bidratt er helt magisk. Jeg har storkost meg, og det sier seg selv at det hadde vært veldig gøy å kunne fortsatt. Jeg kan ikke lovet at jeg blir her, for slik er fotballen, men jeg har veldig lyst. Hvis det blir slik at jeg ikke blir i Bodø så kommer det til å bli veldig trist, sier Pellegrino til TV2. 

Han trekker også frem Glimt-trener Kjetil Knutsen som har betydd mye for han under tiden i Bodø. 

– Kjetil har vært en fantastisk trener og en mann som har hatt fokus og det har smittet over på gjengen.

Når det gjelder valget Knutsen nå står ovenfor, har Pellegrino all respekt for hva han velger å gjøre, men håper treneren blir i Bodø.

 

[annonse]

Les mer om:

glimt
Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.