Foto: Mats Torbergsen

Pellegrino-show for Glimt: – Det er alltid ledig i krysset

Bodø/Glimt kjørte over Stabæk i sesongens hjemmepremiere i Eliteserien. Amahl Pellegrino serverte et lekkert mål tidlig i 4-0-seieren, på vei mot et hattrick.


– Det er deilig at vi klarer å stå på i 90 minutter. Når det kommer så mange mennesker, er det hyggelig å gi noe tilbake, sa Pellegrino til TV 2 etter kampen.

Han la ned ballen på elegant vis før han skrudde den inn i lengste hjørne til 1-0. Da var det spilt bare tre minutter.

– Det er alltid ledig i krysset. Man må få i gang denne foten, nå er jeg lei av å score «tap-in» scoringer, noe jeg gjorde i fjor. Nå er det bare kremmerhus, spøkte han om scoringen etter kampen.

Pellegrino misset på et straffespark ikke lenge etter, men scoret på returen fra keeper Isak Pettersson.

– Han gjør det han alltid gjør. Kanskje det er på tide at media begynner å skryte av han. For en mann og for en spiller. Noen må hylle han, dere gjør det ikke nok. Vær sp snill, kom dere på jobb, sa Stabækk-spiller, Mushaga Bakenga om Pellegrino.

Dansken Albert Grønbæk varmet Aspmyra-publikummet med et kjempeskudd. Han dro til på halvspretten og sendte ballen knallhardt i mål til 3-0. Dermed var kampen avgjort etter 23 minutters spill. Grønbæk scoret dermed i sin andre kamp på rad.

Stabæk klarte seg brukbart inn mot pause, men oppgaven var umulig for laget til Lars Bohinen. Stabæk står med ett poeng etter to kamper.

Stabæk klarte seg brukbart inn mot pause, men oppgaven var umulig for laget til Lars Bohinen. Stabæk står med ett poeng etter to kamper.

32-åringen Pellegrino fullførte sitt hattrick da han scoret etter en corner fra Patrick Berg. Igjen var det en flott avslutning fra sekstenmeteren som gikk inn bak en sjanseløs Pettersson.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.