Per Sivertsen (til venstre) er ny direktør i Indre Salten Energi (ISE). Foto: ISE

Per ble konstituert direktør – nå har han fått jobben permanent

Skrevet av Pressemelding
13.02.2020 14:16 - OPPDATERT 13.02.2020 20:24

Overtar etter Odd Emil Ingebrigtsen.

– Det er med stor glede vi kan meddele at styret i ISE har ansatt Per Sivertsen som adm. direktør. Sivertsen har vært daglig leder i konsernets entreprisevirksomhet, ISE Entreprise, siden 2018 og konstituert i stillingen som adm. direktør de siste to ukene.

Det skriver Indre Salten Energi (ISE) i en pressemelding torsdag.

Han etterfølger Odd-Emil Ingebrigtsen som nylig tiltrådte som statssekretær i Olje- og energidepartementet etter å ha ledet konsernet i 1,5 år. 

Sivertsen er utdannet ingeniørog har tidligere hatt tilsvarende stillinger, bl.a. som e-verkssjef i Dragefossen Kraftanlegg, adm. direktør i Sjøfossen Energi og daglig leder i Statskog Energi. Sivertsen har opparbeidet seg et stort nettverk og har erfaring fra flere styreverv.

Styreleder Gry-Janne Rugås er svært fornøyd med ansettelsen av Per Sivertsen.

– Per står frem som riktig person til å lede ISE-konsernet inn i en spennende tid. Styret er svært fornøyde med å få en mann av hans kaliber i stillingen. Vi ser frem til å ta fatt på samarbeidet og har store forventninger til Sivertsens videre arbeid i konsernet. Han er og blir en viktig ressurs i ledelsen og i den videre utviklingen, og styret er overbevist om at Sivertsen er rett  mann på rett sted til rett tid, sier hun.

Per Sivertsen tiltrer stillingen umiddelbart. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.