Foto: NTB/ Heiko Junge

Pinnerød vil sikre at Glimt får ny storstue innen tre år - på én betingelse

Selv om ordførerens parti stemte mot Glimts forslag om ny stadion, støtter hun forslaget.

Kun på én betingelse: Finansieringen må de gjøre selv. Hun hevder det ikke er en offentlig oppgave å finansiere et slikt prosjekt. 

TV2 omtaler saken først.

Etter at fotballklubben Bodø/Glimt annonserte planene sine om ny storstue, har det vært stor debatt i Bodø. Blant annet fra politikere og idrettsfolk. 

LES OGSÅ: Glimt står mellom to alternativ for plassering av ny stadion.

Argumentet som går igjen er om det er forsvarlig å bygge et stadion på de omstridte Rønvikjordene, som delvis er regulert til matproduksjon. 

Partiet til Ida Pinnerød (Ap) var selv med på å stemme mot Glimts ønske om å etablere ny stadion på Rønvikjordene. Derimot ifølge ordføreren er det allerede et flertall i bystyret som er for å bygge storstua på det andre alternativet, som er Thalleåkeren. 

– Ja, jeg er ganske sikker på at bystyret blir enige om noe som er bra for Glimt når man finner et sted som fungerer godt, sier hun til TV2. 

Hun legger til: 

– Vi har hatt flere samtaler med dem (Glimt) de siste ukene, så vi skal gjøre alt vi kan for å få gjort dette fort nok. Så er det andre som må gjøre en annen del av jobben.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.