Skisse: Norconsult

Planlegger storslått arena på Bestemorenga

Innstranda IL skiskyting ønsker å bygge skiskytteranlegg på Bestemorenga i Bodø.


På sin Facebook-side oppdaterer Innstranda IL om planene om å få på plass en skiskytterarena i byen. 

Der deler de en illustrasjon av stadionplanene, og skriver at de den siste tiden har vært i møter med to ildsjelder i idrettslaget som gjør alt de kan for å få realisert planen. 

De skriver videre at det nå skal prøvegraves på Bestemorenga for å verifisere mengdeuttaket. 

– Kommunen ønsker ytterligere verifikasjon av uttaket for å få en så riktig plan som mulig. Vi skal så gå i nok et møte med kommunen for å høre om de er med på laget for å ferdigstille stadionen, skriver de på sin Facebook-side. 

De deler også om hvordan de ser for seg fordeling av kostnadene rundt anlegget, og skriver at kommunen må garantere for rundt seks millioner, mens Innstranda selv må komme på banen med cirka fem millioner, der allerede litt over en er på plass. 

I tillegg vil momskompensasjon utgjøre rundt samme beløp som Innstranda selv går inn med, mens Tippemidler foreløpig ligger på to millioner. Innstranda håper det blir oppjustert. 

– Så til det viktigste. Hvis du som leser dette kjenner noen som har en bedrift som kunne vært aktuell for å hjelpe med tjenester eller sponsing - spør og gi oss tilbakemelding. Vi trenger bare noen ekstra dytt i riktig retning. Så kanskje innen 2024 har vi en splitter ny arena som vi kan tilby eksisterende og fremtidige skiskyttere, skriver de.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.