Foto: Truls Naas/ Per-Inge Johnsen

Stenger flere gater i forbindelse med kampen: – Vi oppfordrer tilskuerne til å la bilen stå

Bodø/Glimt tar tirsdag 16. august imot Dinamo Zagreb på Aspmyra stadion. Politiet vil ha synlig tilstedeværelse før, under og etter kampen for å sørge for ro og orden, og for at arrangementet går fint for seg.

Det melder Politiet i Nordland i en pressemelding. 

– Vi vet at publikum skaper en fantastisk ramme rundt kampene, både for hjemmelaget og for gjestene, sier Vegard Kristiansen som leder politiets jobb på kampene.

Han oppfordrer publikum til å ta imot Dinamo Zagreb på den samme gode måten som de har tatt imot de andre lagene som har gjestet Aspmyra stadion det siste året.

Trafikkregulering rundt Aspmyra stadion

For å sikre trygg ferdsel for alle myke trafikanter som skal til og fra kampen vil det i forbindelse med kampen være midlertidige sperringer rundt Aspmyra stadion. Krysset Torvgata/Hålogalandsgata blir stengt i begge retninger ned til krysset Parkveien/Hålogalandsgata, i tidsrommet 19.00-24.00. I tillegg blir Fritjof Nansens gate mellom Olav 5.gate og Hålogalandsgata stenges i samme tidsrom.

Når det gjelder parkering i området så gjøres det oppmerksom om at det vil være parkeringsforbud fra kl 17.00-24.00 på de strekningene som stenges på ettermiddagen. Parkeringsplass utenfor Bunnpris på Aspmyra vil også stenges i dette tidsrommet.

En kampopplevelse i trygge rammer

Det har dessverre vært tilfeller med bruk av bluss og annen pyroteknikk blant tilskuere på Aspmyra. Politiet har et ekstra fokus på dette og vil gjøre sitt for at kampen skal foregå på sikker måte, både for tilskuere og spillere. Bruk av pyroteknikk er ulovlig og all bruk vil bli anmeldt og straffeforfulgt.

Politiet skal gjøre sitt beste for at kampen blir en opplevelse i trygge rammer.

– Vi oppfordrer også tilskuerne til å la bilen stå og benytte seg av kollektivtransport for å unngå trafikale utfordringer før, og etter kamp. Følg anviste innganger og utganger, og sett deg inn i reglene som gjelder så blir dette nok en flott kampopplevelse på Aspmyra, oppfordrer Kristiansen.

 

[annonse]

Les mer om:

glimt
Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.