Foto: ELENA PAULSEN / NRK / NTB

Politiet leter etter potensielle vitner i Steigen-ulykken

Politiet er interessert i to biler som kan ha passert traktoren som ble involvert i en ulykke i Steigentunnelen søndag, hvor fire personer døde.

En bil kjørte inn i en traktor med henger i tunnelen søndag. De fire som døde i ulykken var turister fra Tsjekkia. Ytterligere to ble skadd, inkludert føreren av traktoren.

Mandag ba politiet bilister som kan ha kjørt forbi traktoren i forkant av ulykken, om å ta kontakt. Politiet etterforsker hva slags lys de to kjøretøyene hadde, både foran og bak, og også på hengeren til traktoren. Etterforskningen ledet politiet til en bil som hevder at tre biler kan ha kjørt forbi traktoren før ulykken, skriver VG.

Den aktuelle bilisten har forklart at han kjørte forbi en traktor med henger som kjørte i samme retning. Ute av tunnelen stanset han for å vente på noen lenger bak. I mellomtiden passerte to andre biler, ifølge bilisten.

– Vi har kontroll på et vitne som kjørte forbi traktoren inne i tunnelen. Vitnet mener at de to andre bilene, som kom like etter, også må ha tatt seg forbi traktoren inne i tunnelen, sier stasjonssjef Ronny Borge ved Fauske politistasjon til avisen.

Politiet er interessert i å komme i kontakt med de to andre bilistene.

(©NTB)

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.