Eiendomsdirektør Arve Pedersen, servicekoordinator Lena brunes og leder Morten Jakhelln i Hundholmen Byutvikling gleder seg over å snart kunne tilby både leietakere og andre et helhetlig konsept med personalrestaurant og møteromssenter i samarbeid med De Tre Stuer - 4Service. Foto: Christine Karijord / Hundholmen Byutvikling

Presenterer nytt konsept i lokalene til Sydøst

Skrevet av Pressemelding
02.12.2019 12:52 - OPPDATERT 02.12.2019 17:03

"De tre stuer" skal gi nytt liv til Jakhelln Brygge.

– Vi skal skape et moderne og unikt servicekonsept med personalrestaurant, møteromssenter og servicekoordinering, sier eiendomsdirektør Arve Pedersen i Hundholmen Byutvikling.

Servicekonseptet blir et helhetlig tilbud og skal være tilgjengelig for de som jobber i Jakhelln Brygge og Jakhellngården.

– Vi har nå fått en ny samarbeidspartner som skal tilby våre leietakere et moderne og fremtidsrettet konsept og møtested tilpasset dagens behov. Personalrestauranten vil stå klar i løpet av mars 2020, og fra nyttår skal Olsens Bakeri levere lunsj til våre leietakere mens oppussingen pågår, sier leder Morten Jakhelln i Hundholmen Byutvikling.

I tillegg vil møteromssenteret og tilhørende møteromsmat være tilgjengelig for allmennheten. Også lukkede arrangement som bryllup og konfirmasjoner kan holdes i restauranten.

– Jakhelln Brygge har en fantastisk beliggenhet i forhold til alle fasiliteter i Bodø sentrum, og ikke minst gjør nærheten til havet dette forretnings- og kontorbygget til en destinasjon. Det er et perfekt utgangspunkt for det konseptet vi nå skaper, sier forretningsdirektør Kristian Sjøseth i 4Service.

 

MATGLEDE OG FERSKE RÅVARER

Konseptet personalrestaurant er ikke en kantine slik de fleste kjenner en, men høykvalitets matservering laget av faglærte kokker som sørger for at frokost, lunsj og middag blir en smaksopplevelse man gleder seg over å dele med kolleger og besøkende.

– Menyen skal planlegges rundt råvarene når de er på sitt beste. Dette gir våre kokker ekte matglede i sin arbeidshverdag, men også gode opplevelser for gjestene som skal spise i personalrestauranten. Jeg kan allerede avsløre «dagens husmann» mellom 15.00 og 18.00, norsk husmannskost til 170 kroner. Et alternativ til middagen hjemme, sier Sjøseth.

[annonse]
Han forteller at flere moderne gårdeiere rundt om i landet ser viktigheten i å investere i helhetlige tiltak som kan bedre arbeidshverdagen for sine leietakere.

– Det å tilby et konsept med flere funksjoner under ett har positiv effekt på folks arbeidshverdag. Det handler om å ivareta folks behov, gjøre hverdagen lettere og samtidig være bevisst på det miljømessige perspektivet med tanke på eksempelvis matsvinn, sier forretningsdirektøren.

 

URBANT MØTEROMSSENTER

Møteromssenteret som nå lages i rotunden i Jakhelln Brygge skal hete ØRBN, med inspirasjon av Bodø som en urban by.

– Vår servicekoordinator Lena Brunes i Hundholmen Byutvikling vil gå inn i en ny stilling som ansvarlig for de tjenester 4Service leverer, både i Jakhelln Brygge og for personalrestauranten i BIG Bodø Innovation Gate. Hun vil sørge for personlige opplevelser og vil ha ansvar for booking, organisering av møter og arrangement, sier Pedersen.

Møteromssenteret er designet i samarbeid med Radius Design i Oslo, som også står bak oppgraderingen av personalrestauranten og flere av næringslokalene i Ramsalt.

– Dette konseptet er det første av sitt slag i Bodø, og etterspørselen etter møteromslokaler er stor. Jeg tror folk vil sette pris på dette tilbudet når det står klart, og etter nyttår skal vi også avsløre navnet på selve restaurantkonseptet, sier Pedersen.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.