Foto: Beate Oma Dahle

Knutsen friskmelder flere spillere før Poznan-kampen

Torsdag møtes Bodø/Glimt og Lech Poznan til returoppgjøret i Conference League.


Kjetil Knutsen og Amahl Pellegrino møtte pressen i forkant av Lech Poznan mot Bodø/Glimt torsdag kveld. Pellegrino, som ble operert før jul, fikk spørsmål om hvordan han kom så raskt tilbake etter inngrepet.

– Når det kommer til sånne skadeomfang og alt sånt, så kan dere ikke sammenligne meg med normale mennesker. Det operasjonslegen sa til meg, det var aldri noe jeg tenkte over, for i mitt hode var det helt klart at jeg skulle bli klar. Så lenge jeg kan gå på to ben, så skulle det mye til for at jeg ikke spiller, sier Pellegrino til NRK i Polen. 

Pellegrino har så vidt deltatt i oppkjøringen, men var likevel i startoppstillingen på Aspmyra. Det er han trolig også i Polen. 

I forkant av kampen har det hersket usikkerhet omkring Albert Grønbæk og Joel Mvuka. Kjetil Knutsen hadde gode nyheter til Glimt-fansen på pressekonferansen i Poznan. 

– Statusen i gruppa er bra. Begge to kommer til å være klar i morgen, så får vi se om de er i startoppstillingen, sier Knutsen på spørsmålet til AN. 

Hjemmekampen i Bodø endte 0-0. Fra den gang er Hugo Vetlesen tilbake i kamptroppen. Det er viktig, sier Kjetil Knutsen. 

– Vi må ha det instinktet i de avgjørende situasjonene. Hugo kan tilføre noe der, så vi håper at vi kan skape målsjanser og score mål i morgen, sier Knutsen på pressekonferansen. 

– Vi burde scoret sist. Vi møter et lag som er veldig god til å beskytte boksen, og det visste vi, sier han videre. 

Kjetil Knutsen forteller at de tar med seg mye fra hjemmekampen. 

– Vi var veldig godt forberedt inn i den første kampen, så er det utrolig viktig å ta læring fra den. Den erfaringen tar vi absolutt med inn i kampen. Vi vet at vi spiller på bortebane, mot et veldig godt lag, men samtidig vet vi at vi har kvaliteter og vi kommer til å være oss selv, sier Knutsen til den oppmøtte pressen. 

NRK streamet pressekonferansen: 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.