Foto: Aleris

Privatsykehuset med storsatsning i Bodø - til uken åpner det

Aleris inviterer til åpningen av Nord-Norges største privatsykehus.


Tirsdag klokken 15.00 er det offisiell åpning av Aleris' storsatsing i Bodø i Sjøgata 17, med inviterte gjester fra blant annet offentlige oppdragsgivere, politikere og myndigheter.

Nye Aleris Bodø er blitt et topp moderne sykehus og medisinsk senter med medisinske tjenester innen fagområder som ortopedi, lungemedisin, mage-tarm, plastikkirurgi, kardiologi, gynekologi, urologi, åreknutebehandling, rykkirurgi og nevrologi.

– I månedene som kommer vil tilbudet styrkes med en rekke nye fagområder. Sykehuset har 25 medarbeidere, i tillegg kommer mange tilreisende leger fra andre Aleris-sykehus, sier Anita Tunold, administrerende direktør i Aleris i en pressemelding.

Nye Aleris Bodø har nærmere 1000 kvadratmeter fordelt på blant annet 8 legekontor, 4 operasjonsstuer, oppvåkningsavdeling og sengepost.

– Vi opplever en enorm økning i etterspørselen etter våre tjenester i landsdelen. Det er en markant økning i folk som velger å komme til oss privat. Vi er også stolte av at vi har fått flere oppdrag fra Helse Nord og Nordlandsykehuset som sliter med lange behandlingskøer som følge av pandemien, sier Anita Tunold.

De nye lokalene vil bety et vesentlig løft pasientene, oppdragsgivere og medarbeidere.

– Pasientene som kommer til oss skal møte medisinsk kvalitet og service utover det de forventer. I tillegg må vi ha moderne og trivelige lokaler som er et privatsykehus verdig – og som er i tråd med det våre pasienter, medarbeidere og oppdragsgivere fortjener, sier Anita Tunold.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.