Håvard Albinussen og Lars-Egil Karlsen Furebotten stiller som gjester under kveldens talkshow fra Saltdalkameratenes klubbhus! Foto: Sindre Kolberg

SE I KVELD: Håvard og Lars-Egil er klare for fotballkrig

Av Sindre Kolberg
16.05.2018 13:25 - OPPDATERT 16.05.2018 14:11

Vi sender 16. mai-kampen mellom Saltdalkameratene og Vinger DIREKTE, og kjører fotballkveld fra klubbhuset etterpå.

I kveld slår Bodø Nu virkelig på stortromma, når det bys opp til skikkelig fotballfest i Saltdal.

Først direktesender vi 16. mai-derbyet mellom Saltdalkameratene og Vinger fra Dragefossen, før vi øyeblikkelig flytter inn i klubbhuset ved stadion.

22:00 er det klart for "Fotballkveld 6. divisjon", hvor både kampen og den generelle fjotballaktiviteten i området skal diskuteres.

Sendingene vil være eksklusive for Bodø Nus abonnenter. Vil du få tilgang til ALLE våre saker? Bli BN-leser her for kun 99,- i måneden!

Vingers Lars-Egil Karlsen Furebotten og Saltdalkameratenes Håvard Albinussen har begge sagt ja til å stille som gjester. I tillegg deltar også Ole Widar Toftesund, mens Sindre Kolberg leder sendingen.

– Det blir spennende! Det er første gang vi møtes på A-lagsnivå siden 80-tallet så vidt jeg vet. Det blir utrolig gøy, sier Albinussen som selv skal spille midtstopper for "kameratene".

– Vi har et veldig ungt lag så vi er nødt til å ha noen rutinerte karer, sier Albinussen og gliser.

Han tror at kampen i kveld blir tøff.

– Vinger er et lag med mange tidligere Saltkam-spillere, så det er to lag som kjenner hverandre godt. Vi må være skjerpa for å slå dem, slår han fast.

– Hva blir viktig for å slå Vinger?

– Vi har et yngre lag enn dem, så jeg tror vi kan ha en fordel kondisjonsmessig. Utover det må vi bare spille vårt eget spill og gjøre det vi kan for å score flere mål enn dem. 

Han håper også at kampen blir første steg på veien mot et forhåpentlig opprykk.

– Vi har jo satt oss mål om å kjempe i toppen. Vi har også hatt en god start, og har mange gode spillere i laget. Så får tiden vise om vi kommer oss opp. Det er mange tøffe lag i avdelingen - Vinger inkludert. Så at det blir en durabelig kamp i kveld, er det ingen tvil om!

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.