Terje Bøe, CEO Rapp Bomek og Alan McTear, adm.dir. Rhino Systems Ltd. Foto: Privat

Rapp Bomek satser på olje og gass

Skrevet av Pressemelding
28.08.2018 09:53 - OPPDATERT 28.08.2018 11:15

Inngår samarbeid med britisk selskap.

Rapp Bomek utvider produktspekteret i olje og gass markedet og inngår strategisk partnerskap med det britiske selskapet Rhino Systems Ltd. 

Rapp Bomek, et selskap i Bomek-konsernet, er en markedsledende leverandør av dører, vinduer og veggsystemer til bygg og anlegg, olje- og gassindustrien og sikkerhetsmarkedet.

– Selskapet inngår nå et strategisk partnerskap med det britiske selskapet Rhino Systems, skriver selskapet i en pressemelding. 

Rhino har et svært bredt produktspekter og omfattende prosjekterfaring av eksplosjonssikre veggsystemer, trykkavlastningspaneler og rømningstunneler som møter tekniske krav markedet etterspør. Partnerskapet med Rhino er et viktig steg i Bomek-konsernets strategiske satsing som en totalleverandør av vegg-, vindu- og dørløsninger, herunder også løsninger med ekstra sikkerhetskrav.

Rapp Bomek er i ferd med å etablere seg som en totalleverandør av løsninger innen dører, vinduer og veggsystemer der selskapet påtar seg ansvar fra produktkonseptutvikling til ferdig installerte løsninger på sluttkundens adresse. Dette sikrer kunden spisskompetanse innen et komplekst område i de fleste prosjekter og som ivaretar kundens krav og forventninger både innen funksjon og design. Selskapet opplever stor etterspørsel etter aktører som kan påta seg et totalansvar for en bredere produktomfang og færre grensesnitt mellom forskjellige leverandører i mange prosjekter. Partnerskapet med Rhino Systems er et viktig strategisk steg til å kunne møte markedets økende etterspørsel etter totalleveranser.

– Vi er svært fornøyde med å inngå dette partnerskapet med Rhino Systems. Vi har jobbet sammen med Rhino Systems i en lengre periode nå for å forberede dette partnerskapet og vi opplever dem som en svært kompetent kvalitetsleverandør som møter markedets krav til design og funksjonalitet og til konkurransedyktige betingelser. For Rapp Bomek er dette nok en hyggelig bekreftelse på at vårt arbeid med en strategisk reposisjonering av selskapet anerkjennes fra store og markedsledende internasjonale selskaper.  Med denne avtalen får vi også med oss en partner som vesentlig vil utvide vår produktportefølje og fremme Rapp Bomek til å bli en totalleverandør til olje- og gassmarkedet, sier administrerende direktør, Terje Bøe.

– Vi er stolte av å inngå partnerskap med Rapp Bomek og de mulighetene dette representerer med å introdusere våre kvalitetsprodukter til det globale olje- og gassmarkedet. Vi har jobbet sammen med Rapp Bomek en stund nå og er trygge på at vi har fått med oss en svært kvalifisert partner som deler den samme filosofien som vi gjør i Rhino, sier administrerende direktør, Alan McTear, i Rhino Systems.

Debatt
Bodø NU oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.