TRAVLE DAGER: – Vi opplever en jevn og god etterspørsel etter våre tjenester og legger stor vekt på at vi kan skreddersy løsninger tilpasset hver enkelt kunde, sier daglig leder Morten Olsen og Tommy Alstad i Multiservice på Fauske.

30 år med lokal
verdiskaping

Skrevet for Sparebank 1 Nord-Norge Fauske
22.11.2019 19:15

Multiservice på Fauske har drevet i 30 år uten å måtte permittere folk én eneste gang. For de 10 ansatte er ingen oppdrag for små, ingen for store.

– Nøkkelen til suksess er lojale og dedikerte medarbeidere som alltid stiller opp når kundene har et behov, sier daglig leder Morten Olsen.

Han er en veteran i bransjen og utdannet som tømrer med mesterbrev. I staben har en flinke og fleksible folk med variert kompetanse, noe som er helt nødvendig når firmaet tilbyr tjenester over et bredt spekter.

Saken fortsetter under bildet.

DEDIKERTE FAGFOLK: Flinke og erfarne folk er nøkkelen til suksessen. Her er Morten Olsen i samtale med Jonny Hansen.

STOR KUNDEMASSE

Kundemassen er også fordelt på flere områder med alt fra private, små og store bedrifter, kommuner, statelige foretak og boligbyggelag. Multiservice fikser alt innen:

  • Vedlikehold
  • Varmepumper
  • Snekring
  • Blikkenslager
  • Solavskjerming
  • Sprosser/gjerder

EN SPENNENDE REISE

Det har vært en lang og spennende reise for Morten Olsen og hans folk. Som da han i 1990 valgte å investere i en mobiltelefon:

– Den kostet 38.000 kroner og veide flere kilo.

I løpet av disse 30 årene har selskapet jobbet kontinuerlig med å justere og trimme tilbudet;

– I dag føler vi virkelig at vi har funnet vår nisje og vårt publikum, sier Olsen.

DE FIKSER ALT

Det betyr at om du trenger å få fikset takrenner, ventilasjon, fasader, tak, flislegging, tapetsering, gulvlegging, rydding og bortkjøring av skrot eller montert en varmepumpe, så ordner Multiservice dette.

Solavskjerming har også blitt en etterspurt tjeneste og her stiller de med anerkjente produkter fra Norsol.

FOTBALLFRELST

På fritiden handler det mye om fotball  hvor Morten er nestleder i Fauske/Sprint. Og den andre store klubben i hans hjerte er Liverpool.

– Kevin Keegan vil nok for alltid være den største spilleren.

I tillegg setter han stor pris på å være sammen med sine to barnebarn og gjerne ta dem med på fisketur på havet utenfor hytta på Onøy.

Saken fortsetter under bildet.

FORNØYD KUNDE: – For oss er Sparebank 1 Nord-Norge på Fauske en viktig samarbeidspartner som også yter topp service, sier Morten Olsen.

VIKTIG MED LOKAL BANK

For Multiservice og Morten Olsen har det også vært helt avgjørende å finne en god bankforbindelse. Det fant de hos Sparebank 1 Nord-Norge på Fauske.

– Vi mener det er viktig å ha en lokal bank. Når de i tillegg gir deg opp service og fungerer som en viktig samarbeidspartner, så kan det ikke bli bedre.