ALT PÅ ETT STED: – Vi jobber hver dag for å bistå kundene til å skape et så godt miljø - inne og ute, sier butikksjef Bjørn Tore Aas hos Obs BYGG i Bodø.

Alt du trenger
til hus og hage

Godt verktøy og rette produkter er halve jobben. Hos Obs BYGG i Bodø finner du de smarte løsningene.


Sstadig flere å skape sine egne opplevelser i hagen, på terrassen og ballkongen.

– Bodøværingene setter sin ære i å holde hus og hage i orden og da er det tilfredsstillende å vite at vi kan bistå dem med nettopp dette, sier butikksjef Bjørn Tore Aas hos Obs BYGG.

En vandring gjennom butikken er som å slippe et lite barn inn på sjokoladefabrikken til Charlie. Her bugner det av fristende tilbud innen alle genrer.

Saken fortsetter under bildet.

AUTOMATISK PLENKLIPP: Med en robotklipper fra Ryobi, kan du nyte dovne dager på terrassen, mens maskinen gjør jobben for deg. Foto. Ryobi

ENKLERE HVER DAG

– Denne er smart, sier Aas.

Og viser frem den nye robotklipperen til Ryobi. Klipperen kan også styres med en app eller wi-fi. Noe som betyr at du kan fjernstyre klipperen som for eksempel står på hytta.

De fleste som kjøper gressklipper i dag, velger en versjon med batteri. Her kan du selv velge hvor stort batteri du vil ha, dette da ut fra hvor stort område du vil klippe.

Saken fortsetter under bildet.

STORT UTVALG: Med verktøy fra Ryobi kan du bruke det samme batteriet til et stort utvalg av modeller.

Ryobi har forøvrig et svært stort utvalg av verktøy og utstyr som er batteridrevet. Og du kan bruke det samme batteriet på tvers av modellene. Det betyr at batteriet til drillen passer til spikerpistol, sag og elektrisk hekksaks.

VÆRBESTANDIGE MØBLER

Når vårsola endelig har fått tak, er det også på tide å finne frem utemøblene, eventuelt investere i nye. Nå kommer stadig flere i aluminium, slik at du ikke trenger å tenke så hard på vedlikehold som du må med møbler laget av tre.

Dette betyr igjen at de varer lengre, noe som øker bærekraften. Sørger du i tillegg for gode putekasser, så har du møbler som kan brukes år etter år.

Saken fortsetter under bildet.

NY MALING: – Butinox Futura er bygget på en helt ny generasjon akrylteknologi, noe som gir den 16 års garanti på farge og glans, sier Ronny Wisth.

Vår er også tid for maling. Og her har det skjedd store ting i løpet av de siste årene:

– Vi har fått inn flere typer maling og utstyr som gjør jobben lettere, sier Ronny Wisth hos Obs BYGG.

Ett eksempel er Butinox Futura 16. Den er bygget på en helt ny generasjon akrylteknologi, noe som gir den 16 års garanti på farge og glans.

– Nå får du også tilgang til malingssprøyter av høy kvalitet, hvilket gjør at maling av et helt hus går raskere og bedre, understreker Wisth.

Saken fortsetter under bildet.

INGEN RØYK MEN ILD: Den rentbrennende båltønnen fra Flying Culinary Circus sørger for rene og varmende flammer, uten generende røyk Foto: FCC

EKTE UTEKOS

Da Norge ble rammet av pandemien i 2020, eksploderte salget av griller og pizzaovner. Med begrensede muligheter til å reise, valgte OBS Bygg kan tilby en egen, spesialdesignet serie med griller og grillutstyr laget av kjendiskokkene i Flying Culinary Circus (FCC). Her finner man flere griller som har vunnet en rekke tester.

RENT OG PENT

FCC har også utviklet en rentbrennende båltønne – FCC BBQ Volcano Smokless. Den er designet slik at den gir mindre røyk og mer levende og rene flammer. Dette kommer både deg og naboen til gode.

Saken fortsetter under bildet.

EKTE MATGLEDE: Men Weber for hånden er du sikret ekte matglede.

Og når man først snakker om grill, er det helt umulig å komme utenom Weber – produsenten som på en måte har satt standarden innen dette området.

– Her får man en grill med svært høy kvalitet og som virkelig takler det nordnorske klimaet i årevis, poengterer Aas.

En annen favoritt hos kundene til Obs BYGG er bålpanner fra Espegard. Et selskap som startet sin reise dypt inne i Hallingdals- skogene på midten av 80-tallet. Her er det snakk om produkter skapt med ekte håndverk, lang kompetanse og tung erfaring.

Saken fortsetter under bildet.

NORSK KVALIET: Bålpanner fra Espegard er en favoritt hos kundene til Obs BYGG. Foto: Espegard

LY MOT VÆRET

Med tanke på klimaet i Bodø, kan en pergola være en god investering. Her snakker vi om terrassetak hvor du får skygge fra strukturen, eventuelt en duk. I Bodø får du også skjerming mot vind og regn.

Du finner flere varianter av pergola, i ulike størrelser og pris- klasser med forskjellige løsninger med vegger og dører.

Når sesongen melder seg for fullt, jobber det rundt 50 personer på Obs BYGG. Og alle har kun ett mål for øye:

– Vi skal bistå deg til å skape et så godt miljø som mulig – inne og ute. Vi er med på å skape en bedre og hyggeligere hverdag, konkluderer butikksjef Bjørn Tore Aas hos Obs BYGG i Bodø.