Bodø Catering & Selskapsservice oppfordrer bedrifter og private til å bestille lokaler nå for å sikre seg datoen man ønsker. De tilbyr fleksible avbestillingsregler.

Begynt å planlegge årets høstmøte eller julebord?

Bodø Catering & Selskapsservice tilbyr både catering og flotte lokaler med servering i Bodø. Nå anbefaler de folk å være tidlig ute for å sikre seg datoen man ønsker. Og det uten risiko.

RESERVER NÅ - UTEN RISIKO

- Vi opplever at mange velger å avvente med å reservere for årets julebord eller høstmøtet. Men da er det ikke sikkert man får den datoen man ønsker. Derfor har vi valgt å tilby fleksible avbestillingsregler både for catering og lokaler, sier Torger Torgersen, deleier i Bodø Catering & Selskapsservice.

Og uansett om du har behov for et lite møterom for 10 personer eller et selskapslokale til 70 personer, så ordner de alt fra A-Å for kundene (uten koronaregler tar Folkets Hus Bodø opp til 120 personer til bespisning og 280 personer stående).

Store og luftige lokaler på Folkets Hus Bodø gjør det enkelt å tilrettelegge i henhold til gjeldende regler.

FREMSTÅR I NY DRAKT

- Vi tror det er mange i Bodø som ikke vet hvor flott det er blitt på Folkets Hus Bodø, sier Tom Brenden, medeier i Bodø Catering & Selskapsservice. 

Folkets Hus Bodø, som forøvrig fylte 100 år i 2020, har nemlig gjennomgått en omfattende renovering gjennom de siste årene. Og det er ikke rent lite som er gjort.

- Det er gjort mye oppgraderinger her. Blant annet er det montert nytt ventilasjonsanlegg, varmepumpe, samt at akustikkplater og spilevegg er montert i Storsalen. Dette gir både bedre luft og akustikk til glede for våre gjester, fortsetter Brenden. 

Men det er ikke alt. 

Baren har også fått et løft med nytt gulv, nye møbler og flotte fotografier. Foto: Jan Åge Bergquist

- Vi har jo blant annet fått en helt ny bar, etter at den ble pusset opp og dekorert med gamle foto. I tillegg har kjøkkenet blitt rustet opp med nytt og moderne utstyr. Vi får  mange gode tilbakemeldinger fra kunder på tiltakene som er gjort, og at det er en hyggelig atmosfære her på huset, sier Brenden. 

Bodø Catering & Selskapsservice har drevet Folkets Hus Bodø i 3 år og har både serverings- og skjenkebevilling. De er svært fornøyde med fasilitetene de har å leie ut. 

- Spesielt i forbindelse med tiden vi har vært og er inne i, er det supert med lokaler som er luftige og romslige. Da blir det enklere å tilrettelegge i tråd med de regler som gjelder til enhver tid, fortsetter Brenden. 

Det typiske arrangementet som holdes på Folkets Hus Bodø kan være alt fra bryllup og dåp, til møte, julebord eller minnestund. For mer informasjon om Folkets Hus Bodø se her

Folkets Hus Bodø har blitt pusset opp gjennom de siste årene og fremstår i dag i ny og moderne drakt.

EN ÆRVERDIG OG UNIK RAMME

Hålogatun er også drevet av Bodø Catering & Selskapsservice. 

- Ønsker du en ærverdig og spesiell ramme rundt ditt arrangement, er dette det perfekte stedet, sier Torgersen. 

Hålogatun er nemlig den gamle fylkesmannsboligen i Bodø. I andre etasjen finner man samlinger etter Bodøs to største sønner, Eilert Adelsteen Normann og Vebjørn Tandberg. 

- Det er mulig å få foredrag eller en omvisning for små grupper i forbindelse med arrangementer, tilføyer Torgersen. 

Typiske arrangementer som passer bra på Hålogatun er konfirmasjon, dåp, minnestund, møter, middager og andre arrangementer for opp til 40 personer. For mer informasjon om Hålogatun se her

Er du ute etter den unike rammen som skaper en spesiell atmosfære? Da er Hålogatun et godt valg. 

CATERINGTJENESTER

Skal du holde arrangement i egne lokaler, eller andre steder i Bodøområdet hvor det ikke er servering? Da kan Bodø Catering & Selskapsservice også levere maten dit du er. 

- Vi har mange cateringbestillinger for tiden. Er for eksempel mange som har feiret konfirmasjon i det siste. Men vi har også levert bespisning til møter og andre arrangementer, forteller Brenden. 

For å se cateringmeny se her. Det kan også gjøres individuelle tilpasninger ved behov.

Både Torger og Tom har lang erfaring og er opptatt av å levere god kvalitet. Foto: Unsplash

KOM OG TA EN TITT

- Vi anbefaler folk å komme å ta en titt på lokalene vi kan tilby. Da får man samtidig et bedre bilde av hvordan arrangementet kan bli, sier Torgersen. 

Visninger på Folkets Hus Bodø og Hålogatun kan gjennomføres både på dagtid og ettermiddag/kveld. 

- Vi ønsker være fleksibel og tilgjengelig, slik at vi kan ha visningen når det passer for den enkelte kunden, avslutter Brenden.