VIKTIG AVTALE: – Når vi har sikret oss et samarbeid med Ahlsell-konsernet, er dette et bevis på at våre forsikringer er meget attraktive, sier porteføljeforvalter Jack Benonisen i Ly Forsikring.

Belønner gode kunder

Er du en som tar ekstra godt vare på medarbeidere og bedriftens eiendeler?  Det kan du spare store penger på.


– Vi har rett og slett lagt til rette for et helt nytt tilbud når det gjelder forsikring for næringslivet, sier porteføljeforvalter Jack Benonisen hos Ly Forsikring sitt kontor i Bodø.

Han snakker om «Selective Insurance». Dette er et tilbud til kunder som har stor respekt for de menneskelige og materielle verdiene bedriften forvalter. 

– Vi premierer dem som har et ekstra fokus på verdier, da vi vet at dette fører til en lavere skadefrekvens, sier Benonisen.

SMÅ DETALJER - STORE KONSEKVENSER

Han har selv nærmere 30 års fartstid fra bransjen og vet hva han snakker om. For ofte er det små detaljer som kan føre til store skader. 

– Med «Selective Insurance» får din bedrift tildelt en egen porteføljeforvalter. Det står også et kundeteam disponibelt, som har høy kompetanse og bred erfaring når det gjelder bedriftens forsikringer. Alt fra generell rådgivning til hjelp, når en skade har skjedd, understreker Benonisen.

Saken fortsetter under bildet.

BEDRE FØRE VAR: En brann gjør store skader, noe som betyr solide utbetalinger fra et forsikringsselskap. Derfor gir Ly Forsikring ekstra gode betingelser til bedrifter som kan dokumentere at de har et ekstra fokus på sikkerhet og HMS. Foto: Unsplash

Ly Forsikring har utviklet et skreddersydd verktøy for risikovurdering som gir en inngående og presis analyse av nettopp din bedrift og din virksomhet. Så lista legges høyt. For å fortjene tittelen «Selective Insurance»-bedrift, må selskapet ditt score bedre enn gjennomsnittet for gjeldende bransje. En god skadehistorikk siste 3-5 år vil også bidra til en god score.

ØKONOMISK BELØNNING

– Vi vet at det finnes mange flinke bedriftseiere og ledere der ute som legger ned en stor innsats med tanke på forebyggende arbeid og fokus på helse, miljø og sikkerhet. Det er disse vi nå vil belønne, sier Benonisen.

Og belønningen skjer i kraft av lavere priser. 

Brann og vannskader er det som oftest utløser store forsikringsoppgjør. Derfor har Ly Forsikring et ekstra fokus på dette.

– Hvis vi har kunder som leier ut boliger eller leiligheter, er det et krav fra oss at det installeres komfyrvakt og vannlekkasje-stopper, forteller Benonisen. 

Saken fortsetter under bildet.

 EN EKTE VETERAN: Jack Benonisen har 30 års fartstid fra bransjen og vet hva som er viktig når man skal skape et optimalt tilbud til en kunde.

TETT DIALOG

Ly Forsikring jobber hele tiden etter føre var-prinsippet. Derfor er de også i svært tett dialog med kundene sine og det gjennomføres samtaler minst én gang i året.

– Så er det viktig for oss å kunne være gode rådgivere. Uansett hvor bra du driver selskapet ditt, kan det alltid være rom for forbedringer. Igjen, det er de små detaljene som kan utgjøre en enorm forskjell.

Derfor står også helse, miljø og sikkerhet høyt på dagsordenen hos Ly Forsikring. De vil forsikre seg om at medarbeiderne i et selskap de har forsikret, jobber under trygge og kontrollerte former.

SAMARBEID MED AHLSELL

At Ly Forsikring er attraktive, er Ahlsell er godt eksempel på. Firmaet er Nordens ledende distributør innen VVS, VA, elektro, verktøy og personlig verneutstyr. I 2020 omsatte konsernet for drøye 33 milliarder kroner og hadde rundt 5.700 ansatte.

Det er med andre ord en liten gigant som har valgt å inkludere Ly Forsikring i sitt partner-program. Det betyr at bedrifter som er Ahlsell-partner, er sikret minimum 15 prosent rimeligere forsikring, med samme eller bedre vilkår som den eksisterende avtalen. 

– Når en så stor aktør slår fast at vi har det beste tilbudet, så er det jo et bevis på at vi har lykkes med vår filosofi, sier Benonisen.

VIL DU JOBBE HOS OSS?

Ly Forsikring tilbyr alt av forsikringer som dekker opp hele bedriftens behov. Fra kjøretøy, bedriftens eiendeler, etc. I tillegg tilbyr Ly også forsikring av ansatte (personalforsikring) og Helseforsikring.

Ly Forsikring er et norsk selskap som ble etablert i 2013. I dag er de tilstede i alle de største byene i Norge. Til Bodø kom de i 2021. Frem til nå har Jack Benonisen alene styrt arbeidet i fylkeshovedstaden, men nå jakter de på en ekstra medarbeider.

Har du lyst til å jobbe hos Ly Forsikring i Bodø eller ønsker du et godt tilbud til din bedrift ?

Da tar du kontakt med Jack Benonisen:

T: 476 10830

M: jack.benonisen@lyforsikring.no

Les mer om Ly Forsikring her.