Se video fra innsiden

Bergans kommer til Bodø med hele sortimentet.
Se video fra innsiden

Robert Helgesen og Kristin «Kikki» Helgesen Gundersen har lang erfaring med å finne rett utstyr til sine kunder. Nå er de klare til å hjelpe nettopp deg i deres nye Bergans Store.


(Se video nederst i saken)

På innsiden.

På innsiden av den nye Bergans butikken som skal åpne i Sjøgata skulle man tro det var fullstendig kaos, som det så ofte er rett før den berømte deadline. Men her er det ikke slik. Vi møter  Robert Helgesen og Kristin «Kikki» Helgesen Gundersen som åpner dørene for oss for en sniktitt. Her er alt på stell. Det meste er klart. Butikken bugner i nyheter fra Bergans som henger fint på rekke og rad. Det er klart for åpning torsdag 31. mars kl. 08.00.  

– Vi har hele sortimentet til Bergans. Vi har butikken stappfull av nyheter. Kvinne-, herre- og barnekolleksjon. Til og med lørdag kjører vi 20% rabatt på alle nyheter fra Bergans, sier Robert.

Åpningstider:

 Torsdag 31.03: 08.00 - 18.00

Hverdager: 10.00 - 18.00

Lørdager: 10.00 - 15.00

En flott og ryddig butikk.

Proff veiledning.

Når du kjøper klær hos Bergans, kan du være trygg på at du får den veiledningen du trenger. Robert og Kristin driver også Sport1 Bodø Sentrum og Skandinavisk Høyfjellsutstyr i Sjøgata, samt Sport1 Sportshuset ved Gamle Riksvei. I tillegg har morselskapet to sportsbutikker i Trondheim. Skal du ut på tur er det viktig med gode klær, og her overlater Robert og Kristin ingenting til tilfeldighetene.

– Vi er ofte ute på tur for å teste utstyret. Skal du gå i myr eller på berg? Hva om det blåser skikkelig? I Bodø er det nesten ikke vits å selge en jakke uten hette. Her har vi nær dialog med produsentene. Det er en fordel å kunne anbefale produkter basert på egne erfaringer, forklarer Robert.

Klær for alle typer vær.

Rett plagg til rett tid.

Sommeren er i anløp, det er også turistene som kommer med båt til Bodø. Ofte spaserer de langs Sjøgata i jakt på gode ytterklær for et nordisk klima.

– Vi hjelper ofte turister med bekledning. Det er ikke alltid det er så lett å planlegge en tur til polarsirkelen, derfor opplever vi at mange kommer innom våre butikker for å få hjelp, sier Robert ivrig.

God hjelp er alfa og omega når du skal på tur.

Med Bærekraft i sekken.

Om du skal bære tungt eller lett, så har Bergans det du trenger. Når tusenvis av klesplagg pumpes ut på markedet, er det én ting som skinner igjennom. Bærekraft. Og da snakker vi ikke om bærekraften du får med en sekk fra Bergans. Alle reklamasjoner blir sendt inn og resirkulert til nye produkter. Ingenting skal gå i søpla.

Barnekolleksjonen til Bergans er svært populær.

Rutinerte medarbeidere.

Siden Robert og Kristin har flere butikker med en rekke ansatte fra før, vil det være rutinerte turfolk som veileder deg når du besøker butikken.

– Det er jo vårt interessefelt, det er dette vi driver med. Vi har lang erfaring med å både gå på tur og drive butikk, så her kan du føle deg trygg enten om du kommer som uerfaren eller erfaren turgåer, forklarer Kristin.

Noe for enhver smak.

20% rabatt på alle nyheter fra Bergans.

Her kan du få en sniktitt på hva som venter deg hvis du besøker den nye butikken i Sjøgata 15, som ligger i Jakhellngården. Butikken åpner kl. 08.00 på torsdag, og kjører åpningstilbudet til og med lørdag kl. 15.00. Her er det først til mølla som gjelder. Se video her: