ET HAV AV MULIGHETER: Ranveig Sæthre og Siv Christensen kan tilby et stort utvalg av tapet. Og de kommer gjerne hjem til deg for å finne den optimale løsningen.

Bestill din egen
interiør-ekspert

Skrevet for Fargerike Malerstua
17.09.2018 09:37

Skal du pusse opp og står helt fast ? Ikke fortvil, ekspertene fra Fargerike Malerstua kommer hjem til deg og rydder opp.

  – Vi startet med dette tilbudet for noen måneder siden og ser allerede nå at etterspørselen bare øker, sier Siv Christensen og Ranveig Sæthre.

Vil ha friske farger

Etter en lang periode hvor det har gått mye i hvitt, grått og strenge linjer, er det nå høysesong for langt friskere farger.

Saken fortsetter under bildet.

BLÅTT ER RÅTT: Årets farge hos Fargerike et blått, en farge som er hentet fra havet. Havet som har vært vårt viktigste levebrød, det har knyttet oss samme med verden og åpnet for drømmer og eventyr.  FOTO: FARGERIKE

 – Kundene våre er generelt meget godt opplyst, men noen ganger klarer man bare rett og slett ikke å bestemme seg. Da er det lurt å få inn friske øyne og ny kunnskap, sier de to.

Nytt og bredt utvalg

Fargerike Malerstua kan nå tilby et helt nytt og bredt utvalg av ulike tapet-typer og det som er på moten nå er store mønstre og klare farger.

Samtidig er det kommet et nytt fargekart fra Jotun og det kommer en ny kolleksjon fra Fargerike. Det betyr at du som kunde har et vell av muligheter når du skal innrede for første gang eller pusse opp.

– Vi ser at mange flytter inn i en ny leilighet hvor det meste er hvitt og etter to-tre år får de et akutt behov for å skape litt mer liv.

Saken fortsetter under bildet.

FRED I SJELEN: ”Morgendis” er en farge som henter sin inspirasjon fra duggfriske sommermorgener og disige, nordiske vinterlandskap.  FOTO: FARGERIKE

Trenger ikke ta alt

– Så er det slik at du trenger jo ikke å ta alle veggene i et rom. Det blir stor forandring hvis du bare tar én eller to. Så kan du plusse på med farger på puter, tepper og andre detaljer.

Det samme gjelder gardiner, hvor Malerstua har egen sydame som sørger for at alt passer perfekt.

Et hjemmebesøk tar rundt en time og da har ekspertene med seg både farge- og tapetprøver. Så kommer de opp med forslag til løsninger.

Saken fortsetter under bildet.

TA KONTROLL OVER LYSET: – Solskjerming sørger for en langt mer behagelig atmosfære i boligen din, sier Gitte Christensen.

Strålende solskjerming

Men det stopper ikke der. Du kan også få inngående råd og tips om hvilke type gulv du bør legge og – ikke minst solskjerming:

– Her finnes det mange løsninger, med alt fra 100 prosent lysstopp til soverom, til fleksible løsninger i andre rom, sier Gitter Christensen.

 Særlig populært er solskjermer som kan skyves både opp – og nedover. Disse fungerer også fint som innsynsstoppere.