A-LAGET: Hos Bodø Bilpleie er bilen din sikret profesjonell håndtering av fagfolk med inngående kunnskap om faget. Fra venstre daglig leder Finn Hermansen, lærling Ulrik Willman, detailer Henrik Jørgensen og formann og detailer Alexander Johansen.

Bilens beste venner

Ønsker du å ha nybil-følelsen, hver dag? År etter år? Da er Bodø Bilpleie ditt naturlige førstevalg.


– Vi er her for bilen din, sier daglig leder Finn Hermansen. Og det har bedriften vært siden den ble startet i 1989.

Med mer enn 30 års erfaring i bransjen, er Bodø Bilpleie AS selve definisjonen på begrepet «Profesjonell Bilpleie».

Nøkkelen til suksess er at du sørger for en årlig sjekk og behandling av bilen, sier Hermansen.

Saken fortsetter under bildet.

FINN HERMANSEN  Daglig leder

 VIKTIGE DETALJER

For i løpet av 12 måneder skal det godt gjøres at det ikke dukker opp en ripe, en liten bulk eller litt slitasje rundt dørhåndtak. Steinsprut lager merker, også på felger. Det er her Bodø Bilpleie AS kommer inn i bildet.

– Alle burde få lov til å kjenne på følelsen av at du har en helt ny bil, selv om den er flere år gammel, sier Hermansen.

Da er et årlig besøk hos Bodø Bilpleie gull verdt, og dette er mye lurere enn å ta et stort og dyrt skippertak etter fem år.

Saken fortsetter under bildet.

ALEXANDER JOHANSEN  Formann og detailer

TOPP KVALITET

– Vi tilbyr ceramisk coating med opp til ni års garanti på både nye og brukte biler, understreker Hermansen.

Da er det snakk om Ditec Ceramic Ultra. Dette er et unikt produkt som gir bilen din en uovertruffen lakkbeskyttelse og glans, i tillegg til å gjøre bilvasken mye enklere flere år fremover i tid.

Behandlingen består av en to-komponent keramisk lakkbehandling med en hard undercoating og en hydro- fobisk toppcoating som binder seg til hverandre og lakken.

Lakken blir vannavvisende og coatingen tåler alle former for kjemikalier uten at den blir ødelagt eller fjernet. Dermed får du en skinnende bil, samtidig som du slipper å bekymre deg for en evig runddans med voksing og polering.

Saken fortsetter under bildet.

HENRIK JØRGENSEN  Detailer

TUNG KOMPETANSE

Bodø Bilpleie sine kunnskapsrike «detailere» har også tung kompetanse på behandling og impregnering av interiør. Og de sørger for komplett, aktiv antirust- behandling med Corrolan – Lanolinolje.

Det er en grunn til at bilforhandlere, offentlige etater og forsikringsselskaper i økende grad velger å bruke nettopp Bodø Bilpleie AS.

– Vi skal levere den samme kvaliteten som du får på en bil som akkurat har rullet ut av fabrikken, lover Hermansen.

Saken fortsetter under bildet.

ULRIK WILLMANN  Lærling

For bileiere i Bodø og Salten er det et faktum at både veilsalting og klimaet utsetter bilen din for ekstreme påkjenninger i løpet av et år. Da fortjener den også pleie i verdensklasse.

– Én ting er at du kan kjøre rundt i en «ny» bil hele tiden, noe annet er jo det faktum at jevnlig bilpleie er med på å øke verdien når du skal selge eller bytte inn bilen din, konkluderer Finn Hermansen.

Du kan leser mer om Bodø Bilpleie her.