Det er ikke bare nissen som gleder seg til JULI-kalender! Foto: Adobe Stock

Bli med på JULI-kalenderen
til Bodø Nu i sommer

Siden det er alt for lenge til jul og vi ønsker bidra til litt ekstra spenning i sommer, går Bodø Nu sammen med flere lokale aktører i Bodø for å kjøre en JULI-kalender hvor du kan vinne flotte premier.

JULI-kalenderen er en konkurranse som vil finne sted på Facebooksiden til Bodø Nu. Så følg gjerne siden for å sikre deg at du får med deg lukene i konkurransen som vil komme på løpende bånd, annenhver dag i hele juli måned.

For å delta må man kommentere under hver konkurranse som postes på facebook siden, og alle vinnerne trekkes den 31.juli. Det er lov å delta på flere luker. 

Juliskum og 3 måneders abonnement på Bodø Nu ligger i hver av lukene i konkurransen.

Alle som vinner en luke får 3 mnd abonnement på Bodø Nu og Juliskum godteri. Så er det individuelle premier i hver luke fra ulike aktører i Bodø. 

Hovedpremien er en overnatting i suite med middag for 2 personer til en ca verdi på svimlende 15.000 kroner!

Hvem liker ikke å vinne en JULI-gave? Foto: Unsplash

 

Her kommer oversikten over premiene og de som er med: 

 

Luke 01.juli: La France

I underetasjen på Koch kjøpesenter finner du La France blomster. La France lager det du måtte ønske av buketter og dekorasjoner til alle anledninger. 

En vakker sommerbukett kan man vinne i denne luken. 

Mer informasjon om La France finner du på nettsiden eller på deres Facebook side. For deres utvalg av nydelige sommerblomster og bestilling gå inn her

En nydelig sommerbukett er premien fra La France Blomster. Foto: La France

Luke 3.juli: Englefabrikken

Englefabrikken i Dronningens gate 11c driver med produksjon av varer for salg. Som kjøper bidrar du til at arbeiderne får en mulighet til arbeid, økt kunnskap og et sosialt fellesskap. I retur får du et håndlaget kvalitetsprodukt til odel og eie. 

I sin luke lodder de ut en flott re-design veske til en heldig vinner.

Mer informasjon om Englefabrikken finner du på nettsiden eller på Facebooksiden