– VELKOMMEN TIL OSS!: Marte Helgesen og Sindre Aatland hos Aider I Bodø gleder seg til å få nettopp deg med på laget.

Blir du med på laget?

Akkurat nå er Bodø Norges mest spennende by, så nå er det perfekte tidspunktet for å bli med på laget vårt!


Neste år er Bodø europeisk kulturhovedstad. Over 1.000 arrangementer, et knippe med norske mesterskap, og Eurogym. Bare for å nevne noe av det som skal skje.

Innen 2030 skal det stå ferdig en helt ny flyplass i byen, og arbeidet er allerede i gang. I løpet av de kommende årene skal det skapes en helt ny bydel - en helt ny by. Noe slik har aldri skjedd før i Norge.

Med dette som bakteppe er det stadig flere bedrifter som velger å etablere seg i Bodø. Optimismen er stor, pågangsmotet sterkt. 

Derfor vi trenger flere, flinke folk.

Hvem er vi?

Vi i Aider elsker tall, men vi vet også at det siste verden trenger akkurat nå, er enda et regnskapsbyrå. Vi mener at regnskapsbransjen må redefineres, og det er det vi som skal gjøre. 

Vi er en ledende kompetansehus som ligger helt i front med tanke på teknologiske løsninger. Ikke for teknologiens skyld, men våre systemer frigjør og sparer tid, slik at vi kan skape mer verdi. Vi har lykkes med å samle landets beste innen regnskap, systemløsninger og forretningsutvikling.

Saken fortsetter under bildet.

STERK VEKST: Bodø er en by i sterk vekst og i årene som kommer skal det bygges både en ny flyplass og en ny bydel.

I en verden som beveger seg i et stadig raskere tempo, er det de bedriftene som er best til å tilpasse seg som blir vinnerne. Det er her vi i Aider kommer inn i bildet. Vi bistår deg med å tilpasse driften og legge de rette planene, både strategisk og taktisk. For ja, vi holder orden på regnskapet ditt, men den virkelige verdien ligger i vår evne til å levere skreddersydde råd. Vi skal gjøre det komplekse enkelt – for alle vi møter, hver eneste dag. 

Med 700 ansatte fordelt på 23 kontorer er vi store nok til å håndtere tunge oppdrag, samtidig som vi er små nok til å kjenne hver enkelt av kundene våre. Vi skal være med å hjelpe, utvikle og begeistre, og vi er klare!

Hvem jakter vi på?

Autorisert regnskapsfører 

Er du en offensiv person som stortrives når du kan jobbe side om side med dine kunder? Er du nysgjerrig på nye systemer og løsninger? Elsker du nye utfordringer, og er sulten på ny kunnskap og tenker utenfor boksen? Dersom du i tillegg innehar et kommersielt tankesett og liker varierte problemstillinger, ja, da tror vi at du vil passe perfekt inn i vår kultur! 

Hva kan vi tilby?

  • Du får jobbe i en fremtidsrettet arbeidsplass i sterk vekst
  • Vi har et knallbra arbeidsmiljø med unge, flinke folk
  • Vi har en rekke spennende kunder med ulike utfordringer og problemstillinger
  • Konkurransedyktige betingelser, det sier seg selv

Høres dette spennende ut?

Er det noe du lurer på?

Kontakt oss for en nærmere prat:

Marianne Blix

Kontorleder Aider Bodø

T: 957 73 292

Tove Nymo

Jobzone Bodø

T: 454 28 500.

Her kan du se stillingsannonsen på finn.no.

Send søknad med CV til  tove@jobzone.no

Du kan lese mer om Aider her