FARGERIK HVERDAG: – Blomster skaper glede og gir livet et ekstra løft, mener butikkleder Inger Johanne Bye hos Mester Grønn på Trekanten.

Blomstrende utvalg

Hun elsker alt som vokser og lykken er å skape gode handleopplevelser.

– Vi ønsker å skape glede i alle hjem og målet er å levere strålende, friske blomster som gir verdi for pengene, sier butikkleder Inger Johanne Bye hos Mester Grønn på Trekanten.

Du merker det med én gang du kommer inn i butikken. En grønn og fargesprakende oase hvor det lukter evig sommer. Og Bye er helt klart på hvor viktig dette er:

LIVETS FARGER

– Blomster følger oss gjennom livet, fra vugge til grav, gjennom glede og sorg. Blomster skaper en vakker ramme rundt de store anledningene som barnedåp, konfirmasjon og bryllup, og er midtpunktet på ethvert festbord. Også i livets tunge stunder kan blomster være til trøst.

Saken fortsetter under bildet.

GRØNT ER KULT: – Det skjer noe magisk når du er omgitt av friske, levende planter. Det gir hverdagen et ekstra løft, sier Inger Johanne Bye.

Bye har alltid vært opptatt av det som gror og hadde i starten en drøm om å bli gartner. Men hun er veldig fornøyd med valget som ble truffet:

– Som gartner har du kanskje spesialisert deg på noen få produkter. Her hos Mester Grønn får jeg lov til å boltre meg innen hele utvalget.

FAGLIG BISTAND

Og nettopp utvalget er noe som kundene vet å sette pris på. Her finner du noe for en hver anledning. Samtidig er du sikret faglig bistand og gode råd.

– Vi legger stor vekt på å gi kundene veiledning. For det er nettopp møtene med ulike kunder som virkelig gjør denne jobben til noe helt ekstra. Det at vi kan bistå med å skape lykke og trivsel er et stort pluss, understreker Bye.

Saken fortsetter under bildet.

ROSER BLIR ALDRI FEIL: Røde roser vil alltid være magisk, og hos Mester Grønn er du sikret topp kvalitet til gode priser.

DIGITALE LØSNINGER

I en moderne og travel hverdag er Mester Grønn også opptatt av å skape nye tilbud.

– I dag kan du bestille blomster på nettet når det passer deg og få dem levert på døren samme dag. Her er det også mye informasjon å hente.

Hent ny inspirasjon her.

Finn gode stelletips her.

Mester Grønn er hele tiden opptatt av miljø og bærekraftige løsninger. Derfor er kjeden også Miljøfyrtårn-sertifisert.

– Dette innebærer at vi har forpliktet oss til å heve miljøprestasjonen gjennom å gjennomføre tiltak for å skape en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø for våre ansatte. Miljøfyrtårnsertifiseringen er vår dokumentasjon på vår miljøinnsats, sier Bye.

Saken fortsetter under bildet

 FLOTTE OPPSATSER: Hos Mester Grønn finner du oppsatser for en hver anledning.

STORT UTVALG

I butikken på Trekanten finner du et stort utvalg av friske blomster og planter til enhver anledning.

– På vårt bugnende blomstertorg har vi lekre håndlagde buketter og et stort utvalg av sesongens avskårne blomster. La deg også inspirere av vårt store utvalg blomstrende potteplanter, grønne planter, potter, vaser og sesongens trendy tilbehør, sier Bye.

Saken fortsetter under bildet.

FAGBUTIKK:  – Hos Mester Grønn er du sikret gode, faglig råd og et utvalg av blomster og planter som er tuftet på en bærekraftig og miljøvennlig filosofi, sier Inger Johanne Bye.

Her kan du plukke dine favorittblomster og sett dem sammen selv hjemme, eller la fagfolkene binde en flott bukett for deg. Mester Grønn utfører alt av blomsterbinderi til hverdag og fest, sorg og glede.

For til sjuende og sist handler det om én ting, i følge Inger Johanne Bye:

– Vi skaper glede i alle hjem.