TRAVLE DAGER: Oppdragene står i kø for Bodin Byggservice og de er fortsatt på jakt etter flere flinke tømrere og montører. Dersom noen er interessert i å jobbe i en stadig voksende bedrift,med spennende prosjekter og godt arbeidsmiljø, ta kontakt. Fra venstre: Michael Hjelle Waagønes, Einar Angell, og Øyvind Ølness.

Bodin Byggservice 
får alt montert

Michael Hjelle Waagønes og Einar Angell var prosjektledere sammen i deres tidligere jobb, før de bestemte seg for å gjøre sin egen greie, på sin egen måte. Slik ble Bodin Byggservice en realitet.


Allerede er de blitt seks ansatte, men det stopper ikke der.

– Til sommeren håper vi å være ni stykker, sier Einar Angell. 

Faktisk så er suksessoppskriften for Angell og Hjelle Waagønes det sosiale. I Bodin Byggservice skal du trives på jobb. De er i grunn en gjeng med kompiser som jobber sammen, og sånn skal det fortsette. En hektisk hverdag og flere prosjekter gjør at dagene flyr.

Saken fortsetter under bildet.

VARIERTE OPPDRAG: Bodin Byggservice fikser det meste, som her - en ny trapp.

– Siden vi sjeldent jobber sammen på prosjektene, så er det viktig at vi møtes iblant. Det kan være lunsj, lønningspils eller skitur, sier Angell.

Det er Angell som formelt er daglig leder, mens Hjelle Waagønes bekler rollen som prosjektleder. Men i praksis jobber de side om side. 

Saken fortsetter under bildet.

TRIVES PÅ JOBB:  – Vi er i praksis en gjeng kompiser som jobber sammen og har det utrolig gøy på jobb, sier Einar Angell.

– Vi har håndplukket folkene og vet hva de står for. Da trenger du ikke å «sjefe» rundt. Vi vet at alle legger både hjerte og sjel i å gjøre en så god jobb som mulig, sier Angell.

SJEF FOR NY AVDELING

Siste tilskudd i stammen er Øyvind Ølness. Hans selskap «Alt Montert AS» ble ved nyttår overdratt til Bodin Byggservice. Ølness er nemlig headhuntet som prosjektleder for deres nysatsing, montering av kjøkken, garderobe og bad.

Saken fortsetter under bildet.

ALT MONTERT: Øyvind Ølness bled headhuntet til Bodin Byggservice. – Jeg kjente gutta fra før og slo til da tilbudet kom, sier Ølness.

– Det handler hele tiden om å finne de rette folkene. Kjemien må stemme. Når vi fikk muligheten til å ansette Ølness, var det en no brainer. Siden vi allerede monterte en del kjøkken, var det et enkelt valg å ansette byens beste montør, sier en smilende Michael Hjelle Waagønes. Øyvind stemmer i og sier at det fra hans side ikke var noen tvil om sammenslåing da forespørselen kom. 

– Jeg kjente til gutta i Bodin Byggservice fra før, så jeg visste at jeg ønsket å være en del av bedriftens visjon og gode arbeidsmiljø. 

Med de rette folkene er det flere fordeler for deg som kunde også. 

– Det er korte kommandolinjer siden vi er en liten bedrift, du får en personlig kontakt, og du vet at du er i trygge hender.

Saken fortsetter under bildet.

FORNØYDE KUNDER: – Vi opplever at flere kunder ringer tilbake når de har noe nytt som skal gjennomføres. Når de var fornøyde første gang, er det ikke noe poeng å lete etter andre håndverkere, sier Michael Hjelle Waagønes.

KVALITET

For selv om Bodin Byggservice har trivsel og sosialt samvær i ryggmargen, er det kvaliteten som til syvende og sist skal skinne igjennom.

– Kvalitet er alfa og omega. Du er aldri bedre enn din siste jobb. Dersom noe ikke stemmer så kan du stole på at vi vil fikse opp i det, garanterer Angell. 

Det er blitt den beste markedsføringen for bedriften. For ofte finner man en håndverker ved å spørre en kollega eller nabo som man vet har gjennomført et prosjekt. Hvem brukte de, og ble det bra? Er svaret ja, og det kommer fra noen man stoler på, så vil man gjerne bruke det samme selskapet. Den gode gamle Jungeltelegrafen.

– Vi opplever at flere kunder ringer tilbake når de har noe nytt som skal gjennomføres. Når de var fornøyde første gang, er det ikke noe poeng å lete etter andre håndverkere, sier Waagønes.

KOMPLISERTE DETALJER

Hvis du har ti tommeltotter så kan vinningen fort gå opp i spinningen når du begynner å plages med litt kompliserte prosjekter. De har opplevd at kunder som skal montere selv ringer inn og står fast. Montering av kjøkken er et godt eksempel på dette.

NYTT KJØKKEN: Det er mange ting som skal stemme når et nytt kjøkken skal på plass. Med Bodin Byggservice på laget er du sikret topp kvalitet.

– Én ting er tiden du bruker, noe annet er den siste finishen. Det kan fort bli dyrt, sier Ølness. 

Ølness beskriver et kjøkken som noe hellig. Selve hjertet i huset. Det mest brukte rommet. Et kostbart prosjekt, som fortjener den beste montering, en montering som virkelig får det til å skinne. 

– Her ønsker vi å bidra, avslutter Ølness.

Saken fortsetter under bildet.

NYTT BAD: Badet er et av husets viktigste rom og et sted hvor det er en stor fordel å bruke profesjonelle håndverkere.

GOD PLANLEGGING

Hvilke råd har de så til deg som har lyst til å pusse opp, eller ønsker en garasje eller tilbygg?

– Du trenger selvsagt ikke å ha alle detaljene klare, vi hjelper deg gjerne med dem. Om du skal bygge ut eller anlegge en garasje er det jo greit at du har fått prosjektet tegnet i forkant. Det gjør det hele litt enklere enn om du kommer med noen blyantstreker på en serviett. Da prosjektet sannsynligvis må søkes til kommunen kan du for alle parters del få det tegnet først som sist, sier Hjelle Waagønes.

Bodin Byggservice tilbyr gratis befaring og kommer gjerne med faglige innspill. 

– Det gjør det lettere å gi deg et tilbud hvis du som kunde har tenkt grundig gjennom hva du ønsker, eller hvilket problem du vil løse. Vi setter deg gjerne i kontakt med arkitekt, interiørarkitekt, ansvarlig søker, eller det du måtte trenge av bistand, sier Angell.

REKKVERK: Det er summen av alle detaljene som til slutt avgjør om du som kunde blir så fornøyd at du gjerne vil bruke fagfolkene neste gang.

Et annet råd er at du som kunde gjerne kan være litt dristig, og velge løsninger som ikke er helt tradisjonelle. Det er veldig mange flotte produkter der ute som det nødvendigvis ikke er så godt opplyst om. 

– Spør oss gjerne om tips underveis i planleggingen, skyter Ølness inn.

Bodin Byggservice er flittige brukere av sosiale medier, hvor de gjerne deler bilder av jobber de har utført. Dette er noe de opplever å få stor respons på.

– Når vi kan vise bilder før og etter en jobb så er det mange potensielle kunder som får en aldri så liten aha-opplevelse. Plutselig ser de potensialet i sin egen bolig, sier Waagønes.

TETT SAMARBEID

For å være best mulig skodd til å håndtere ulike oppdrag har Bodin Byggservice faste samarbeid med andre faggrupper. De har blant annet et godt samarbeid med Bodin Elektriske. 

– Da vi skulle finne navn på bedriften, kom etter hvert Bodin Byggservice opp. Siden vi kjenner gutta i Bodin Elektriske veldig godt, var det naturlig å ringe dem og spørre om lov til å bruke navnet. Vi fikk selvfølgelig ja, og har fra dag én hatt et veldig godt samarbeid med dem. Vi gleder oss til flere spennende oppdrag sammen i tiden som kommer, konkluderer Waagønes.

Følg Bodin Byggservice på Facebook her.

Følg Bodin Byggservice på Instagram her.