Bodø Nu søker journalist i 100 prosent stilling

Er du en erfaren nyhetsjeger med god teft for lokalstoff? Da er du personen vi søker etter.

Bodøs lokalavis Bodø Nu har ledig posisjon som journalist i 100 prosent fast stilling i redaksjonen. Vi søker deg som er idérik, tenker utenfor boksen, og har en helt spesiell nyhetsteft. 

Bodø Nu har vært utfordreren i Nordlands hovedstad i 20 år, og har aldri vært større opplagsmessig og i antall årsverk. Nå skal vi forsterke redaksjonen med ytterligere én journalist. 

Er du på ballen i de viktige sakene? Klarer du å se nyheter mens du sitter på bussen? Har du et brennende engasjement for lokaljournalistikk? Da kan du være personen vi er ute etter. 

Bodø Nu har daglig mellom 15.000 og 20.000 lesere, og dekker i all hovedsak Bodø kommune, og til dels omliggende kommuner. Det siste året har vi opplevd en redaksjonell vekst på over 30 prosent, og har mer enn doblet staben. Vi holder til i lyse og moderne lokaler midt i Bodø sentrum

Avisa eies av Nu Publishing, som består av totalt fire aviser. I tillegg er vi samlokalisert med vårt eget utviklingsselskap Lynx, som har utviklet vår redaksjonelle plattform og mobil-app til både Android og iPhone. 

Bodø Nu kan tilby deg en svært innholdsrik hverdag, i et relativt ungt miljø, med flere ambisiøse journalister. Du vil få stor frihet til å styre innholdet i din egen hverdag, men det vil bli stilt krav til kvalitet og mengde i produksjonen. 

Videre kan vi også tilby deg konkurransedyktig lønn, og lovpålagt pensjonssparing. 

Informasjon om stillingen: 

Stillingstype: Fast 100 prosent.

Arbeidssted: Bodø

Søknadsfrist: 1. februar. 

Tiltredelse: 1. april.


Søknad og CV sendes til sjefredaktør Espen Bless Stenberg [email protected]. Redaktøren nås også på 40648661. 

Fungerende redaktør Truls Naas kan også kontaktes på 476 78 883, eller [email protected].