Byens beste utvalg på solbriller

De har Bodøs beste utvalg, og er byens eneste leverandør av bla. Dior, Fendi og Celine. Når du skal kjøpe solbriller kan du være trygg på at du får god hjelp hos de ansatte hos K. Hansen Optik. Når du skal kjøpe briller er det viktig at du vet hva du skal bruke dem til


RETT BRILLE TIL RETT BRUK

Sommeren nærmer seg med stormskritt. Hege Aaserud Pedersen gjør seg klar for solbrillesesongen. Butikken bugner av nyheter fra kjente merkevarer som Ray-Ban, Porsche, Dior, Prada, Fendi og Maui Jim, for å nevne noe. Når du skal kjøpe solbriller får du eksperthjelp hos K. Hansen Optik.

– Vi elsker å hjelpe folk med å finne den riktige brillen. Det er flere ting å tenke på. Skal du på fisketur, ønsker du en brille som fjerner gjenskinnet i vannoverflaten. Skal du sykle, trenger du en brille som fremhever nyansene i terrenget og stenger ute mest mulig sollys. Skal du ut på byen i finstasen, trenger du en brille som passer ditt ansikt og din stil. Alt dette hjelper vi deg med, forklarer Aaserud Pedersen.

Bredt utvalg av kjente merker

MAUI JIM

Brillene fra Maui Jim er blitt en snakkis. Hva er det som gjør at Maui Jim er så ettertraktet?

– Du må prøve brillene for å forstå. De har patent på sine type glass som bare er helt fantastiske, sier Aaserud Pedersen.

I følge produsenten Maui Jim er de patenterte glassene unik. De får frem fargene i omgivelsene ved å fremheve naturlig lys isteden for å dempe det. Alle brillene til Maui Jim er polariserte. Glassene skal også være vann- og smussavstøtende.

Her kan du se hvordan glassene fungerer i praksis:

 

Bodøs største utvalg av Maui Jim

20% RABATT PÅ ALLE SOLBRILLER UTEN STYRKE

K. Hansen Optik har fylt butikken med nyheter. Hege Aaserud Pedersen er klar for å starte salget og hjelpe sine kunder:

– Så lenge du vet hvor og hva du skal bruke brillen til, hjelper vi deg med å finne den perfekte brillen, sier Aaserud Pedersen.

Når du har kjøpt en solbrille er det viktig at du tar godt vare på dem, og kommer tilbake til butikken hvis brillene trenger service. K. Hansen Optik hjelper deg med å tilpasse og stramme opp briller som er godt brukte. Hege Aaserud Pedersen og de ansatte hos K. Hansen Optik har lang erfaring i bransjen. 

– Vi damer er jo opptatt av at ting skal se bra ut, så vi følger hele tiden med på hva som rører seg i markedet. Vi har de ferskeste trendene på lager i butikken, og har hele tiden følere ute på hva som er nytt og hva som er aktuelt.

Fendi med noe av det feteste på markedet

SKREDDERSYDDE BRILLER

K. Hansen Optik har over 1000 forskjellige innfatninger i sin utstilling. Ønsker du en sportsbrille med egenkomponerte glass og med navn risset inn i innfatningen? Ingen problem! 

– Husk at vi er her for å hjelpe deg. Har du kjøpt en brille hos oss kan du være trygg på at vi gjør alt vi kan for at du skal ha brillen lengst mulig. Føler du at brillen ikke sitter som den skal, stikk innom! Dette fikser vi kostnadsfritt. Det viktigste er å bruke etui når du ikke bruker brillen, avslutter Aaserud Pedersen.

Du kan bestille synsundersøkelse eller kontakte K. Hansen Optik her.

Porsche med kule design

SE FILM AV BODØS STØRSTE UTVALG