Hver måned i 2021 har Bodø Nu og Bodø Bakeri AS kåret månedens ildsjel. Vi ønsker med dette sammen løfte frem en person, en organisasjon eller andre som er limet i lokalsamfunnet, gata, nabolaget, foreningen og idrettslaget. Nå kan du være med å stemme fram din favoritt som bør få tittelen Årets ildsjel.

Da skal årets ildsjel kåres

Bodø Nu og Bodø Bakeri AS har gjennom hele 2021 kåret månedens ildsjel. Nå kan du være med å stemme fram din favoritt som blir årsvinner og får en stor julekurv i premie fra Bodø Bakeri AS.

Helt siden januar 2021 har Bodø Nu og Bodø Bakeri bedt Bodøfolket nominere ildsjeler i samfunnet vårt som fortjener en klapp på skulderen. De som går den ekstra milen for andre, som ofrer seg selv for felleskapet og står på for andre. 

Nå er tiden kommet for at Bodøfolket skal få stemme fram sin favoritt som bør vinne tittelen "Årets ildsjel". 

For å stemme går du inn på denne Facebook posten til Bodø Nu og skriver navn på din favoritt i kommentarfeltet. Frist for å nominere en person er 26.desember kl15.

Her er vinnerne av månedens ildsjel som du kan velge mellom: 

 

Januar

Cecilie Haugseth

"Cecilie er virkelig et menneske å se opp til for alle og enhver. Hun står på for alle rundt seg og er en forkjemper for kulturlivet. Hun ordnet rosa sløyfeløp, er dansetrener for bedriftsidretten og fotballtrener for barna."

 

Februar

Tverlandsmarkas venner

"De gjør en fantastisk jobb med turstier. All innsats i all slags vær for å gjøre marka tilgjengelig for flest mulig".

 

Mars

Anders Hammer

"Meget fortjent til en fantastisk mann som gir mye av seg selv"

 

April

Marie Dahlskjær

"Hun gjør alltid det lille ekstra og står på for sakene de representerer, og har et stort engasjement og lidenskap innen dette". 

 

Mai

Terje Dahlhaug

"Han fortjener oppmerksomhet for hans engasjement for Bodø Ishockeyklubb for store og små. Han var en av dem som startet klubben og jobber på tross av helseutfordringer og Covid. Er en ihugga ishockey fan som jobber aktivt for at Bodø by skal få ishockeyhall"

 

Juni

Marit Bertheussen Røst

"Hun har vært en stor pådriver og koordinator for årets russ. Uten henne hadde årets russefeiring ikke blitt det den suksessen den har blitt. Dette fortjente ungdommen og hun fortjener kaka". 

 

Juli

Margrethe Vinje

"Hun er helt unik. Sjonglerer rolle som mor, trener, leder, lærer og datter. Siste året har ikke vært enkelt, men hun har stått på for andre dag ut og dag inn.

 

August

Shirley Bottolfsen

"Vår kjære Shirley Bottolfsen, finnes vel få som fortjener det mer"

 

September

Svein Egerdal

"Dugnadsleder for Bodømarkas venner, Svein Egerdal, bruker veldig mye tid på å organisere arbeidet i Bodømarka".

 

Oktober

Silje Normann

"Silje Normann står på for Turistforeninga med Barnas Turlag og Børvastinnan Classic. Mange frivillighetstimer på henne". 

 

November

Bjørn-Ola Willassen

"Han bør vinne for all den innsats han har gjort over år for at Bodøs befolkning skal få se det nydelige lyset i "tårnet" (Linken) hver vinter". 

 

Så gå inn på Facebooksiden til Bodø Nu og stem fram din favoritt innen 26.desember kl15.00. 

 

Og du - Bodø Bakeri har alt du trenger til julen. Se her for mer informasjon. Følg dem gjerne på Facebook