Da ungene flyttet fra Tromsø slapp Frøydis alt hun gjorde og dro etter

Skrevet for Coop Nordland
05.08.2020 15:20

Etter 14 år på samme arbeidsplass endte Frøydis Nordli opp på Bagorama på City Nord: - Jeg elsker plassen.

 Familie er alt for Frøydis Nordli. Det gjorde at hun pakket alt sammen og flyttet til Bodø.

 

FULGTE FAMILIEN

Alt Nordli har kjent har vært i Tromsø. Der hadde hun jobben, familien, vennene og favorittlaget TIL. Å flytte var ikke noe hun hadde planlagt.

– Foruten sine svigerforeldre er jeg den eneste foreldrene barna mine har etter at eksmannen min døde. Da de flyttet til Bodø brukte jeg mye tid og penger på å reise opp og ned for å besøke dem, sier hun.

– Det var alltid tungt å måtte dra fra dem, og jeg ønsket alltid å være lengre hos dem og nærmere dem. Valget om å flytte ble lett. Så jeg sa opp jobben og dro til Bodø.

Saken fortsetter under bildet.

Nordli ser seg ikke tilbake etter å ha flyttet. Nå fokuserer hun kun på jobben og familien.

 

FANT SIN EGEN PLASS

Den første tiden jobbet Nordli på en av City Nords tidligere butikker, samtidig som hun var deltidsansatt på Bagorama.

– Da jeg fikk muligheten til å bli butikksjef falt den siste biten på plass. Jeg elsker arbeidsplassen min. Jeg får påvirke hvilke varer vi skal selge i tillegg til det som kjeden ønsker, kundene er fantastiske og det samme gjelder de jeg jobber med. Jeg har det som plommen i egget.

Bagorama selger kofferter og reiserettede varer, men ifølge Nordli er det ikke en butikk som krever flere ansatte på jobb samtidig. Selv om hun innrømmer at det kan by på litt ensomhet, så har hun ikke noe problem med å få dagen til å gå.

– Jeg elsker å snakke med folk. Så når jeg har kunder her har jeg mange koselige samtaler med dem. I tillegg har jeg blitt kjent med så mange på de andre butikkene at jeg har nok av folk å møte.

– Mens jeg er inne på butikken kan jeg alltids prate med meg selv om det er lite folk her, da får jeg jo alle de rette svarene, sier hun og ler.

Saken fortsetter under bildet.

Nordli elsker å snakke med kunder. Ikke bare om varene, men også om alt annet de har å fortelle.

 

LIKER Å GI

På disken i butikken står en liten eske. Det er Nordlis spesialitet, og hun elsker å gi det bort - i all fall når hun har tid til å lage dem.

– Det er fudgekarameller! Jeg pleier å gi litt bort til trivelige folk eller til andre butikker av og til.

Selv beskriver hun seg som en dame som er blid, liker å gi bort, men dårlig i å ta imot. Nylig var hun imidlertid bare nødt til å akseptere at noen ville gi henne noe. Det skjedde etter at hun vant "månedens medarbeider" på City Nord.

– Det var den fantastiske gjengen nede på Narvesen som nominerte meg. Jeg er der hver dag og slår av en prat om fotball eller andre ting. De er en fantastisk gjeng og jeg er utrolig beæret over prisen.

– Man kan jo ikke si at det er ofte at tromsøværinger får utmerkelser i Bodø. Samtidig må jeg jo legge til at jeg elsker å jobbe i Coop Nordland. Her blir man tatt så godt hånd om at det kan ikke være bedre plass å være. Det er denne prisen et godt eksempel på, legger hun til.

– Av og til blir jeg spurt av venner i Tromsø om jeg flytter tilbake når jeg blir pensjonist. Men det tror jeg ikke kommer til å skje. Jeg er blitt så glad i alt og alle her i Bodø at jeg kommer til å bli værende, sier legger hun til.

Men, TIL kommer alltid til å være yndlingslaget. Det endrer seg aldri!

Sjansen er stor for at kundene drar fra Frøydis Nordli og Bagorama med et smil - og kanskje en koffert.