MANGE ELEMENTER: Det er i helt avgjørende at man forstår kundens ønsker, behov og at det samarbeides godt med alle parter som skal delta i prosess rundt kundens levering. Da blir også sluttresultatet så vakkert som dette.

Dansk kvalitetskjøkken med lokalproduserte detaljer

Vil du at boligens hjerte skal være et kjøkken av ypperste kvalitet? Da velger du JKE Nordic Kitchen Design.


– JKE Nordic Kitchen Design skiller seg ut i mengden av andre produsenter, sier Roger Jensen hos Bodø Interiør. 

JKE jobber kontinuerlig med å være nyskapende og ledende i produkt- utvikling, og produsere kjøkken som er tidløse. Dette kjøkkenet ble levert til en kunde som ønsket å toppe en allerede spisset versjon med det ypperste innen hvitevarer fra Gaggenau.

EN HELT SÆREGEN LØSNING

Summen ble et eksklusivt kjøkken, kombinert med et grov- kjøkken, to baderomsinnredninger, to skyvedørsgarderober og en stor og flott walk-in garderobe.

– Det er tre ting som er viktig når du skal skape et nytt kjøkken, sier Jensen.

Planlegging, planlegging og planlegging.

Saken fortsetter under bildet.

GIVENDE JOBB: – Det er utrolig givende å få lov til være med på å skape et slikt tilpasset kjøkken sammen med kunde og gode samarbeidspartnere, sier Roger Jensen hos Bodø Interiør.

Det faktum at dette kanskje er det rommet som blir brukt mest og at det ofte er knyttet inn mot stua, krever en grundig analyse før du setter i gang. Det er her Bodø Interiør er din perfekte samarbeidspartner. De sitter med lang erfaring og dyp kompetanse på dette området og hjelper deg som kunde med å ta gode avgjørelser gjennom å informere og tilby de beste løsningene for deg.

– Det er fort å gå seg vill i alle de mulighetene som finnes i dag, understreker Jensen.

DET VIKTIGE SAMSPILLET
Derfor bruker han gjerne god tid i forkant sammen med kundene. Det er også mye teknisk som skal spille på lag. Alt fra vann og strøm, til ventilasjon. Når man planlegger det svært godt, i kombinasjon med erfaring oppnås den beste løsningen.

Hos Bodø Interiør sitter fem selgere på til sammen ca 150 år med kjøkkensalg. Det er helt avgjørende at man forstår kundens ønsker, behov og at det samarbeides godt med alle parter som skal delta i prosessen rundt kundens levering.

Saken fortsetter under bildet.

SOLID HÅNDVERK: Fingertappede treskuffer vitner om at det er lagt ned arbeid i samtlige detaljer.

EN GRUNDIG KJØREPLAN

På den måten kan det utarbeides en plan som sikrer en levering som gir de beste forutsetninger for at kunden blir mest mulig fornøyd. I tillegg sørger man da for at alle som skal bidra i denne prosessen er godt informert om hvordan man kommer dit.

– Det er slik at man ikke kan planlegge for alt, men vi ønsker å være forberedt og løse ting som kan oppstå i en levering. Vi ønsker at våre kunder skal være trygge på at vi er der for dem helt til de er i mål med sine prosjekter.

UNIKE BENKEPLATER

– Denne øya med benkeplater fra Cosentino er et godt eksempel, sier Jensen og viser oss rundt i et nytt kjøkken i Bodø.

Saken fortsetter under bildet.

SIDEHENGSLEDE OVNSDØRER: Dampovn og stekeovn med sidehengslede dører i rett arbeidshøyde letter hverdagen betraktelig.

Dette er plater fra verdens ledende leverandør av kvartskompositt. Silestone lages av 90-93 prosent naturlig kvarts, som blandes med bindemiddel og ønsket farge.
Siden Silestone er 100 prosent vedlikeholdsfritt egner disse platene seg også ypperlig til badet. Her finnes det også egne baderomsservanter i det samme materialet.

Dette kjøkkenet er levert av danske JKE Nordic Kitchen Design, som tilbyr:

  • Stilsikker og bærekraftig design
  • Godt, gammeldags håndverk
  • Fingertappede treskuffer
  • Miljøvennlig lakk i valgfri farge
  • Sertifisert tre fra bærekraftige plantasjer
  • 25 års funksjonsgaranti

HÅNDMONTERT KVALITET
Hvitevarene kommer fra Gaggenau, noe som borger for en usedvanlig høy kvalitet. Dette er en produsent som setter hånd- verket i sentrum. Når det kreves 840 prosesser for å sette sammen et kjøleskap, så utføres 813 av disse for hånd.

Saken fortsetter under bildet.

LEKKERT BAD: Badet er holdt i samme stil.

Det leverte kjøleskapet gir ekstra god oppbevaring siden både bredde, dybde og høyden på kjøleskapet er større enn normalen. På dette kjøkkenet er det montert en kombinasjons dampovn, stekeovn og en varmeskuff.

En lokal møbelsnekker har bistått i jobben med dette kjøkkenet, blant annet ved å tilpasse spilefronter i varm eik, som ble til- passet den øvrige innredningen fra Jke Nordic Kitchen Design.

– På denne måten kunne leveransen optimaliseres og tilpasses det uttrykk og løsning som ble planlagt.

INTEGRERT VENTILATOR
Koketoppen fra Gaggenau er sømløst integrert i benkeplaten på øya og den har innebygd avtrekk med kullfilter. Platetopper med integrert ventilator gir best avtrekk.

Saken fortsetter under bildet.

INTEGRERT VENTILATOR: Koketoppen fra Gaggenau er sømløst integrert i benkeplaten på øya og den har innebygd avtrekk med kullfilter. Platetopper med integrert ventilator gir best avtrekk.

– Dagens kullfilter holder meget høy kvalitet, varer lenge, svært effektive og det er enkelt å bytte filter. Dette er en perfekt løsning for leiligheter eller i boliger hvor føring av kanaler kan redusere effekten av viften og det vil være svært omfattende med en normal ventilasjon med kanal ut i friluft. 

– Vi gjør ulike anbefalinger ofte i samråd med våre leverandører av denne type ventilasjon.

Over kjøkkenbenken er det glass-skap med trehyller for glass, fat og kopper. Innvendig sidebelysning gjør at skapene også får en sjarmerende og dekorativ effekt. Det gir også et jevnt lys i hele glasskapet, uten å måtte benytte glasshyller. 

Disse tilpasningene er gjort på fabrikken, slik at kjøkkenmontøren enkelt kan sette opp elementene og gjøre det klart for elektrisk tilkobling.

– Det er utrolig givende å få lov til være med på å skape et slikt tilpasset kjøkken sammen med kunde og gode samarbeidspartnere, sier Jensen.

Saken fortsetter under bildet.

LYSENDE VAKKERT: Over kjøkkenbenken er det glass-skap med trehyller for glass, fat og kopper. Innvendig sidebelysning gjør at skapene også får en sjarmerende og dekorativ effekt. Det gir også et jevnt lys i hele glasskapet.

KVALITET I ALLE LEDD
Bodø Interiør fokuserer sterkt på kvalitet i alle ledd:

– Som frittstående forhandler er vi ikke bundet til avtaler som bestemmer at vi må forhandle gitte merker. Vi velger våre produkter basert på kvalitet, levering og pris.

Vi har stor respekt for at kjøkken, bad eller garderobe ikke er noe du handler hver dag og ønsker å levere innredninger som er stilsikker, innovative og som kundene vil ha glede av i lang tid.

– Derfor legger vi ekstremt stor vekt på at du skal få de beste rådene og den ypperste veiledningen når du skal orientere deg i jungelen av muligheter, konkluderer Roger Jensen hos Bodø Interiør.

Du kan lese mer om Bodø Interiør her.