DEKKET BORD: Markus Valberg Lexberg og Anders Kålhus i Vabene Bad og Kjøkken og Bodø Rør og Flis tilbyr komplette og skreddersydde løsninger for små og store boliger. Her inne på et Vabene Time kjøkken.

De fikser boligen
din, fra A til Å

Lei og frustrert over å håndtere fem forhandlere og åtte telefonnummer? Slapp av, Vabene fikser alt når du skal gjøre noe med hjemmet ditt.

 – Vi er din garantist for kvalitet, kontroll og konkurransedyktige priser, sier Markus Valberg Lexberg og Anders Kålhus i Vabene Bad og Kjøkken og Bodø Rør og Flis.

Saken fortsetter under bildet.

TIDLØSE LINJER: Syntesi viser til fulle hvordan de italienske designerne i Vabene tenker. Her får du et kjøkken du aldri kommer til å bli lei av, med spennende detaljer og utsøkt harmoni.

Komplett løsning

Og nettopp her ligger nøkkelen til suksess. Det faktum at de to bedriftene holder hus under samme tak, sikrer deg som kunde en komplett oppfølging. For her kan du få alt du trenger:

  • Kjøkken
  • Bad
  • Rørleggertjenester
  • Elektrikere
  • Snekkere
  • Prosjektledelse
  • Koordinering av oppdrag
  • Flislegging

Saken fortsetter under bildet.

FLEKSIBLE LØSNINGER: Kubemodellen til Vabene gjør det lett å finne en optimal versjon for nettopp ditt bad.

Topp kvalitet

Dette betyr at du som kunde kun trenge å forholde deg til ett navn, et telefonnummer.

I tillegg er du sikret kvalitet i alle ledd. For er det noe Vabena –folket aldri firer på, så er det produkter i toppklasse.

– Det betyr ikke at vi er de dyreste i klassen, vi er nok heller midt på treet, sier Valberg Lexberg.

Saken fortsetter under bildet.

KLASSISK KVALITET: Vabene Life gir deg stilren og klassiske eleganse med en uslitelig kvalitet.

Vinn-vinn situasjon

Men han ser ikke poenget med å selge interiør til et våtrom som ikke tåler vann, noe som faktisk er mer vanlig enn man skulle tro:

– Vabena har den høyeste klassifiseringen når det gjelder vannbestandighet. Så hvis du dobler prisen i forhold til det absolutt billigste på markedet, så firedobler du levetiden. Hvilket vil si at du faktisk tjener store penger på en slik investering. Dette blir en vinn-vinn situasjon. 

Saken fortsetter under bildet.

PLASS TIL ALT: Kjøkkenet dit blir ikke komplett uten et eget vinskap som sørger for at gjestene dine får en perfekt smaksopplevelse.

Unik skreddersøm

Et annet viktig poeng med Vabena Bad og Kjøkken og Bodø Rør og Flis er at de tilbyr komplett fleksibilitet. Hvilket vil si at du ikke er nødt til å forholde deg til standardmål på høyde, bredde og lengde 

­– Vi har skreddersøm som kongstanke og det betyr at du alltid vil få en optimal utnyttelse av boligen din, enten den har skråtak eller andre utfordringer. Alt vi selger kan leveres ned til minste millimeter-nivå.

Saken fortsetter under bildet.

FLIS OG RØR: Proffe fagfolk sørger for at både rør, strøm og fliser skaper et velfungerende og vakkert bad.

Alt du måtte behøve

Og så tenkte du, hva med hvitevarer? Ingen problemer, Vabena har en komplett varelinje også her. Helt ned til stilrene vinskap, mikrobølgeovner, gasstopper og en stil-sikker tilbehørslinje fra de legendariske danske designer-klassikerne VIPP.

Hva er det så dagens kunder legger mest vekt på? Valberg Lexberg oppsummerer:

– Det er en blanding av stil, funksjonalitet og krav til at det er lett å holde ting rent.