GOD TONE: Daglig leder Hashim Abdullah Mohammed hos Snippen Bilpleie fant fort tonen med Aleksander Holand og medarbeiderne hos Eksakt Økonomi. – Nå kan vi virkelig konsentrere oss om det vi er best på, sier Mohammed.

– De gjør oss til
en bedre bedrift

Hashim Abdullah Mohammed og Snippen Bilpleie skaper rene og pene biler. Da er det godt å ha Eksakt Økonomi i ryggen.

– Det har virkelig vært til stor hjelp for oss at vi nå har en profesjonell medspiller som alltid sørger for at alt av tall og bilag er på plass. Vi vet at lønn, moms og skatt er i trygge hender, sier daglig leder Hashim Abdullah Mohammed.

SOLID STØTTESPILLER

Han etablerte Snippen Bilpleie i 2016 og har hatt en jevn og fin vekst. Kundene er en blanding av private, bedrifter og offentlig forvaltning.

– Det er fint å vite at vi har Eksakt Økonomi med på laget, de gjør oss i stand til å skape en enda bedre bedrift. De tar seg av tallene, så kan vi konsentrere oss om det vi er best til – nemlig å skape fornøyde kunder sier Mohammed.

Bedriften har en fast kontaktperson hos Eksakt Økonomi, noe som også gjør hverdagen lettere. Da har man en rådgiver som kjenner bedriften inn og ut og det blir mindre spørsmål til daglig.

Saken fortsetter under bildet.

FINT VEKST: – Vi har hatt fin økning i antall kunder og oppdrag, sier daglig leder Hashim Abdullah Mohammed i Snippen Bilpleie.

SKAPER FORNØYDE KUNDER

For Eksakt Økonomi handler det egentlig om det samme som hos Snippen Bilpleie: Skape fornøyde kunder.

– Vi har en fin blanding av små og store kunder, fordelt over et bredt utvalg av ulike næringer, sier daglig leder Aleksander Holand.

Selskapet har i dag fem medarbeidere, noe som igjen betyr at alle er nødt til å ha både en bred erfaring og en spisset kompetanse.

– Så er vi veldig flinke å trekke veksler på hverandre. I denne bransjen kommer det stadig endringer og nye ting både vi og kundene må forholde seg til, sier Trine Bruun Olsen.

Saken fortsetter under bildet.

– VI KAN HJELPE DEG: – Vi har lang erfaring og inngående kunnskap om de lokale forholdene. Eksakt Økonomi kan være med på å løfte din bedrift til neste nivå, sier daglig leder Aleksander Holand.DIGITAL HVERDAG

I dag er det meste av regnskap og økonomitjenester flyttet over på digitale plattformer, noe som er til stor hjelp for den enkelte kunde:

– Nå får de kontinuerlig tilgang til oppdaterte tall og vi kan kjøre ut ulike rapporter som er meget gode styringsverktøy for en bedrift, sier Holand.

For én ting er lønn, skatt og moms. Eksakt Økonomi kan også bistå kundene med alt fra A til Å. Enten det er snakk om budsjettering, investeringsplaner, pensjonsordninger, forsikring og etablering av nye selskaper.

JAKTER PÅ FLINKE FOLK

– For små og mellomstore bedrifter kan det være en utfordring å ha nok ressursers internt til å dekke disse behovene. Da kan vi komme inn og ta hånd om disse oppgavene, sier Holand.

Så er du på jakt etter en effektiv og oppdatert medspiller som kan gjøre din bedrift bedre, så er Eksakt Økonomi ditt naturlige førstevalg.

En økende oppdragsmengde har også ført til at bedriften jakter på flinke medarbeidere:

Har du lyst til å komme inn i et fellesskap hvor alle jobber for hverandre og hvor ingen dag er lik? Hvor du får sjansen til å bistå dine kunder og skape merverdi?

Da tar du kontakt med Aleksander Holand på [email protected]

Du kan leser mer om Eksakt Økonomi her.