GODE RÅD ER AVGJØRENDE: – Som bedriftsleder i en liten eller mellomstor bedrift har du ikke en tung administrasjon å lene deg på. Det er her vi kommer inn som et godt alternativ, sier daglig leder Marianne Blix i Imprezzio AS.

De gode hjelperne

Skrevet for imprezzio
02.03.2021 15:01

Solid lokalkunnskap, tett forhold til kundene og tung, faglig kompetanse er sentrale stikkord når du skal velge et regnskapsbyrå.

For små og mellomstore bedrifter er det ikke mulig ha en egen regnskapsavdeling. Da handler det om å finne noen som også kan være din samtalepartner og rådgiver.

DAGLIGE UTFORDRINGER

– I dag dreier det seg ikke bare om årsregnskap og moms. Som bedriftsleder møter du daglig nye utfordringer og endringer. Det er her vi kommer inn som støttespiller, sier daglig leder Marianne Blix i Imprezzio AS.

Dette er en nystartet bedrift, men både Blix og hennes medarbeider Lill-Hege Olsen har lang og tung erfaring fra bransjen. Med seg på laget har de også den erfarne næringslivslederen Grete Bang Ingebrigtsen som styreleder og medeier.

Saken fortsetter under bildet.

VIKTIG HJELP: – I dag dreier det seg ikke bare om årsregnskap og moms. Som bedriftsleder møter du daglig nye utfordringer og endringer. Det er her vi kommer inn som støttespiller, sier daglig leder Marianne Blix i Imprezzio AS.

MANGE TJENESTER

Imprezzio har en bred portefølje når de tilbyr sine tjenester: 

  • Økonomisjef til leie: Du kan leie inn fagfolk for kortere eller lengre perioder når det er mye å gjøre eller ved sykdomsfravær og ferie- avvikling.
  • Budsjettering og rapportering: Imprezzio bistår deg med å få kontroll over budsjetter og setter opp gode fremdriftsplaner.
  • Gründer-hjelp: Gode rutiner er nøkkelen til suksess når du startet opp din egen bedrift. Her kan Imprezzio ta hånd om alt fra A til Å. Regnskap, lønn, skattemeldinger og årsoppgjør: Grunnleggende faktorer hvor alt må være korrekt. Med Imprezzio på laget sover du godt om natten.
  • Styrearbeid: Imprezzio sitter med solid kunnskap om hvordan et styre skal fungere optimalt.
  • Regnskap for borettslag og boligsameier: Staben i Imprezzio har årelang erfaring med nettopp dette fagfeltet.

VILLE SKAPE NOE SELV

Det var ønsket om å skape noe eget som gjorde at Blix og Bang Ingebrigtsen etablerte Imprezzio.

– Når du eier selskapet så bestemmer du også selv. Det gir en ekstra motivasjon, sier Blix.Som leder er hun opptatt av en høy faglig standard, samtidig som det skal være høyt under taket og rom for kreative innspill. I dag har hun én medarbeider, men vurderer å ansette en til i kraft med at antall oppdrag bare øker.

Saken fortsetter under bildet.

GULL VERDT:  –Det gull verdt for en bedrift å ha en profesjonell samarbeidspartner når det gjelder alt innen økonomi som likviditet, kalkyler, lønnsomhet, soliditet, investering, skatter og avgifter, sier Marianne Blix.

– Noen kunder kan kanskje oppfattet oss som litt «strenge», men det er helt avgjørende for en bedrift at økonomi og regnskap er hundre prosent i orden, understreker Blix.

STADIG STRENGERE

I dagens Norge har regelverket blitt stadig strengere, noe som er betryggende med tanke på datasikkerhet og hvitvasking. Derfor er det gull verdt for en bedrift å ha en profesjonell samarbeidspartner når det gjelder alt innen økonomi som likviditet, kalkyler, lønnsomhet, soliditet, investering, skatter og avgifter.

– Det er alle disse detaljene som i sum avgjør om du har en sunn bedrift eller ikke. Først da kan du også konsentrere deg om det du og din bedrift er gode på, nemlig produsere varer og tjenester på et høyest mulig nivå, sier Blix.

Du kan lese mer om Imprezzio her.