Hos K. Hansen Optik finner du et bredt utvalg merkesolbriller. De har også gavekort. En perfekt julegave til den som har alt.

De har julegaver til hele familien

Hos K. Hansen Optik finner du brillefine produkter til hele familien. Hege Pedersen, daglig leder er ikke i tvil når vi spør hva hun anbefaler som årets julegave.

Hva er deres beste tips til årets julegave?

- I tillegg til vanlige briller har vi også et bredt utvalg merkesolbriller i flere prisklasser. Dette er jo noe alle har bruk for, også på vinteren når man skal nyte høyfjellsola. Vi anbefaler derfor enten et par solbriller eller et gavekort slik at man selv kan komme å prøve, og dermed velge ut de man liker best. 

Et par lekre solbriller fra Dior er vel ikke å forakte?

Hvorfor er dette en bra gave?

Fordi solbriller er noe alle har bruk for. Vi tilbyr også gavekort slik at den heldige mottaker kan komme å prøve og velge ut solbrillene selv. 

Et gavekort på solbriller er noe som passer for alle.

Hvem passer gaven for? 

Denne gaven passer både for barn, voksne og eldre da alle bør beskytte synet sitt mot sola. 

Hvordan får man kjøpt denne gaven?

- Kom innom butikken vår for en titt. Her får du også kjøpt gavekort om du foretrekker det. 

 

K. Hansen Optik holder til i Tollbugata 10 i Bodø. Ta gjerne kontakt med dem om spørsmål på tlf 755 44 444 eller på e-post: [email protected]. Du finner dem også på Facebook. Se her for nettsiden. 

De har 6 offentlige godkjente optikere som også jobber i verksted, samt 4 assistenter som står til din disposisjon. Ønsker du bestille synsundersøkelse klikk her