LIVSVIKTIG MERVERDIi: – I dag er det ikke nok å levere et strømlinjeformet regnskap og produsere rapporter. Du er nødt til å tilby en komplett tjeneste som dekker alle områder, sier Marianne Blix.

De hjelper deg
inn i fremtiden

Skal du lykkes som bedrift, trenger du offensive rådgivere. Det er derfor Aider nå satser tungt i Bodø.

– Vi er vitne til en kraftig omstilling, hvor endring har blitt en konstant faktor. Da holder det ikke med nok et regnskapsfirma, det handler om kompetanse, sier Marianne Blix.

Hun er gründeren bak Imprezzio, som nå har tatt steget inn i Aider-familien. Det gir nye og store muligheter for deg som kunde. For nå får du tilgang til et landsdekkende nettverk med tung og spisset kompetanse. Du er sikret tilgang til rådgivere innen en rekke spesialfelt.

HÅNDTERER STORT OG SMÅTT

I dag har Aider over 300 ansatte over hele Norge:

– Vi er store nok til å håndtere de store kundene, men samtidig små nok til å kjenne hver enkelt av kundene våre, sier Blix.

Ja, det handler om regnskap. Aider liker tall. De elsker dem. Men et korrekt regnskap kan aldri bli målet – det er bare starten. Et godt regnskap er grummuren som du bygger alt det andre på.

 PILOTPROSJEKT: Aider skal nå i gang med å implementere et unikt system som er tilpasset elektro- og håndverkerbransjen. Noe som vil legge hverdagen med tanke på blant annet prosjektstyring og timeføring.– Vi skal altså ikke bare levere en rapport eller en Powerpoint-
presentasjon. Vi skal implementere tiltak i det daglige, og hjelpe kunder med å få gode systemer og rutiner, sier Blix.

SKAPER FLINKE FOLK

Og da koker det ned til hvilke folk du har tilgjengelig. Hvordan bygge du kompetanse? Hvordan skaper du de flinke folkene som blir helt avgjørende for veksten i nettopp din bedrift?

I en verden hvor mer og mer av det vanlige regnskapet blir automatisert, så vil den avgjørende forskjellen ligge i en human kapital:

– Akkurat nå er Bodø-kontoret sterkt involvert i et pilotprosjekt hvor vi skal implementere en løsning for entreprenører og aktører innen elektro- og håndtverkerbransjen. De trenger et system som sømløst integrerer timeføring, budsjettering og prosjekthåndtering, alt dette koblet opp mot skybaserte regnskapssystem, understreker Blix.

TVERRFAGLIG FUNDAMENT

Dette er selvfølgelig ikke til hinder for at de skal jakte de flinkeste regnskapsførerne, men hos Aider har man en usvikelig tro på at du skaper en optimal utvikling når medarbeiderne får lov til å jobbe tverrfaglig.

Saken fortsetter under bildet.

GRUNNMUREN: Aider liker tall. De elsker dem. Men et korrekt regnskap kan aldri bli målet – det er bare starten. Et godt regnskap er grummuren som du bygger alt det andre på.– Tiden for transaksjonshåndtering er forbi, og selve regnskaps-
førerrollen kommer i fremtiden til å ligne mer en revisors, bare med færre begrensninger, sier Blix.

Det er derfor du bør velge Aider. Her har du et komplett kompetansehus som kan stille opp når du trenger det. Og listen over hva de kan bidra med er lang. Sentrale stikkord er regnskap, rådgiving og teknologi.

DEFINERER FREMTIDEN

– Vi rendyrker kombinasjonen av teknologi som er enkel å forstå, knallgode folk som bryr seg – og mulighetene som frigjøres ved å utfordre og alltid tenke fremover. Begeistringen i møtet mellom folk – og i møtet mellom folk og teknologi – skaper energi og uendelige muligheter. Vi skal hjelpe folk med å lykkes, og sammen skal vi definere fremtiden, fremholder Blix.

LEGGERL LISTA HØYT

Der er nettopp derfor Aider ikke er enda et regnskapsbyrå. Noe som Blix er meget tydelig på:

– Vi er bransjens største utfordrer. Et ledende kompetansehus som legger lista høyt når det kommer til teknologi og flinke folk. Vi har samlet de aller beste miljøene innen regnskap, systemløsninger og forretningsutvikling fra hele Norge. Vi hjelper dagens og morgendagens ledere i å lykkes med sine beslutninger.

Du kan leser mer om Aider her.