STADIG FLERE OPPDRAG: Ossletten Elektro merker en økt etterspørsel og nå trenger de en erfaren service-elektriker:  – Hos oss får du både stor frihet og stort ansvar i en bedrift med korte kommandolinjer sier Magne Ossletten (t.v.) og Geir Ossletten.

De jakter på
nettopp deg!

De er en liten bedrift, men fungerer som en stor familie. Nå vil de ha deg med på laget.

Det er fredag. Klokken er litt over 11 og latteren sitter løst rundt bordet på Bjørk. Staben hos Ossletten Elektro er samlet til sin ukentlige felleslunsj. Her utveksles gode historier, samtidig som uka blir oppsummert og den neste blir planlagt.

Saken fortsetter under bildet.

GOD STEMNING: Latteren sitter løst rundt lunsjbordet på Bjørk. Fra venstre Woj, Geir, Magne, Raymond og Sigurd.

FAMILIERÅDET

– Det unike hos oss er at alle har et ord med i laget når vi skal bestemme ting. Sånn sett blir disse lunsjmøtene et aldri så lite familieråd, sier daglig leder Geir Ossletten.

Selskapet ble startet 1. januar 2016 i Saltstraumen da Geir og storebroren Magne fant ut at de hadde lyst til å etablere noe for seg selv. I dag består firmaet av seks medarbeidere og to lærlinger og de har etablert et eget kontor i Bodø, siden mange av oppdragene foregår nettopp her.

Saken fortsetter under bildet.

GODT UTVALG: Magne Ossletten er imponert over bredden og kvaliteten på maten hos Bjørk.

GODE BETINGELSER

Nå øker også mengden med oppdrag, hvilket har ført til at de er på jakt etter en erfaren service-elektriker.

Hos Ossletten kan du se frem til følgende:

  • En offensiv bedrift med korte kommandolinjer
  • God pensjonsordning
  • Konkurransedyktig lønn
  • En selvstendig hverdag med stort ansvar

Selskapet jobber mye med løpende oppdrag i privatmarkedet, de har noen prosjekter og har etter hvert blitt meget etterspurte for sin kompetanse innen skipselektro. Her har de kunder som Torghatten, Kjerringøy-ferga og servicebåter innen oppdrettsnæringen.

Saken fortsetter under bildet.

 VARIERT HVERDAG: – Våre oppdrag er svært varierte og vi trenger en erfaren person som får store muligheter til å utforme sin egen hverdag, sier Geir Ossletten.

FLEKSIBEL BEDRIFT

– Vi har ingen planer om å vokse noe voldsomt, vi skal ligger rundt ti medarbeidere, sier Geir Ossletten.

Det betyr igjen at de vil være en fleksibel bedrift som raskt kan tilpasse seg kundenes ønsker og behov. Det innebærer også at både medarbeidere og kunder får raske svar, du må ikke gjennom en komplisert administrasjon.

ØKT BEHOV

Fra nyttår kom det nye regler i Norge for hvilket ansvar du har når du skal selge boligen din, noe som igjen har ført til økt behov for dyktige elektrikere.

– Vi har allerede fått flere forespørsler fra kunder som trenger en grundig gjennomgang og dokumentasjon av tilstanden på det elektriske anlegget i boligen. Her kommer vi inn og sjekker alt fra A til Å og dermed blir det hele mye tryggere for både selger og kjøper, understreker Magne Ossletten.

Saken fortsetter under bildet.

GODT MILJØ: – Vi legger stor vekt på å skape et godt arbeidsmiljø hvor alle får lov til ha et ord med i laget, sier Magne Ossletten.

Firmaet har også solid kompetanse innen elbil-ladere, noe som stadig flere etterspør. De har også tett samarbeid med en rørleggerbedrift, slik at de for eksempel kan fikse badet ditt.

HAR DET GØY SAMMEN

For Ossletten Elektro er det viktig å ha et tungt fokus på det sosiale. Dette både i kraft av at de sørger for tett oppfølging av lærlingene, men også i form av at de arrangerer sosiale treff.

Det kan være turer til utlandet med partner og sesongbilletter på Aspmyra for å heie på Norges beste fotballag.

Høres dette interessant ut?

Da tar du kontakt med Geir Ossletten på telefon 970 60 311.

Eller du kan sende en mail til [email protected]