KLARE TIL INNSATS: ALL 10 er din garantist for at du får utført jobben din. – Vi skaffer de rette folkene og sørger for at de har den nødvendige kompetansen sier rekrutteringskonsulent Lukas Mateusz Swierad (foran t.v.) og bemanningsrådgiver Eirik Aspmo (foran t.h.).

De skaffer deg
flinke fagfolk

Mangler du flinke fagfolk til prosjektet ditt? Ikke fortvil, dette fikser ALL 10 - alltid.


Du kjenner deg sikkert igjen. Oppdraget er i boks, kontrakten er signert, men du mangler et par medarbeidere. Noen ganger er det en tømrer, andre ganger en elektriker eller noen som er gode på betong.

I et fylke og en by hvor aktiviteten er høy, kan det være vanskelig å finne de rette folkene. Og så skal du sikre deg at de holder faglig mål, du må bruke tid og krefter på kvalitetssikring i forkant. 

Saken fortsetter under bildet.

GRUNDIG KARTLEGGING: – Vi bruker egen kompetansekartlegging for hvert fagområde der vi kartlegger arbeidserfaring, kurs, sertifikater og referanser, sier Eirik Aspmo.

 

Alt dette tar tid og bidrar til at du mister fokus på det som er din jobb, nemlig sørge for at jobben blir utført til terning seks - til rett tid.

DEN GODE RÅDGIVEREN

Det er her ALL 10 kommer inn i bildet. Siden 2015 har selskapet jobbet tett sammen med installatører, entreprenører, byggmestere og verft rundt om i hele Norge.

– Noe av det viktigste for oss er å ligge i forkant, sier bemanningsrådgiver Eirik Aspmo ved ALL 10 sitt kontor i Bodø.

Det betyr at de i samarbeide med kunden foretar en grundig analyse av hvilke oppgaver som skal løses, hvilken kompetanse som trengs.

– Vi bruker egen kompetansekartlegging for hvert fagområde der vi kartlegger arbeidserfaring, kurs, sertifikater og referanser, sier Aspmo.

Saken fortsetter under bildet.

 HØY BEREDSKAP: – Ett av våre fortrinn er at vi kan løse vanskelige bestillinger på kort varsel. Vi vet at tid er penger og med fire avdelinger rundt om i Norge har vi en fleksibel struktur, sier Lukas Mateusz Swierad.

OPTIMALE ARBEIDSFORHOLD

ALL henter fagfolk fra flere land, blant annet Polen, Estland og Nederland. Da er det viktig at de sikrer seg personer med solide språkkunnskaper. Alle er ansatt i All 10, slik at selskapet kan sikre optimale arbeidsvilkår.

— Vi legger stor vekt på alt fra klær, verktøy og HMS-rutiner. ALL 10 er din garantist for at de medarbeiderne du leier inn leverer kvalitet fra dag én, understreker Aspmo.

Sammen med seg på kontoret har han rekrutteringskonsulent Lukas Mateusz Swierad, en person med et stort nettverk. Noe som er gull verdt nå de skal finne kandidater til kundene.

Saken fortsetter under bildet.

GRUNDIG KARTLEGGING: – Vi bruker egen kompetansekartlegging for hvert fagområde der vi kartlegger arbeidserfaring, kurs, sertifikater og referanser, sier Eirik Aspmo.

BRED PORTEFØLJE

ALL 10 konsentrerer seg om bygg og anlegg og kan levere alle relevante faggrupper:

 • Elektrikere
 • Ventilasjonsmontører
 • VVS-montører
 • Tømrere
 • Forskalingssnekkere
 • Malere
 • Industrielektrikere
 • Industrirørleggere

– Ett av våre fortrinn er at vi kan løse vanskelige bestillinger på kort varsel. Vi vet at tid er penger og med fire avdelinger rundt om i Norge har vi en fleksibel struktur, sier Swierad.

En annen fordel er at arbeiderne går i turnus, det vil si at de kan ha mer intensive økter når de jobber. Noe som igjen gjør at prosjektet ditt blir fullført på kortere tid.

  ALL 10 er en revidert arbeidsgiver.

 • Dette er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. Gjennom ordningen får bedrifter dokumentert sin kvalitet som arbeidsgiver gjennom ekstern revisjon av rutiner og praksis. Områder som kontrolleres er ansettelseskontrakter, vurdering av risikoforhold hos innleier, HMS, arbeidstid, lønn og sykepenger.

   

 

SMIDIGE LØSNINGER

Med ALL 10 med på laget har du også skaffet deg en fleksibel løsning som gjør at du kan ta unna topper i oppdragsporteføljen på en smidig måte.

Så hvorfor bør du ta kontakt med ALL 10 når du trenger folk?

 • Det er du som kunde som hele tiden er i fokus
 • De bidrar til at du får økt lønnsomhet
 • De leverer raskt over hele Norge
 • Selskapet har i dag et samarbeid med 153 ulike bedrifter, noe som skaper verdifull erfaring
 • De er godkjent av Arbeidstilsynet

Du kan lese mer om ALL 10 her.

Her kan du sende inn din forespørsel.