GLEDER SEG ENORMT: Belinda Gjerstad Bergli - den nye daglige lederen hos Bølgen & Moi i Bodø, gleder seg til å skape uforglemmelige opplevelser for gjestene.

De skaper
magiske øyeblikk

Burger og pils med gode venner? En seksretter med vinpakke? Hos Bølgen & Moi i Bodø er du sikret ramsalte opplevelser i lune omgivelser.


For dette er noe av hovedpoenget. Hos Bølgen & Moi kan du skreddersy din egen opplevelse. Og det er en misforståelse at dette er en stiv restaurant for eliten. Her skapes det daglig en folkelig og uformell atmosfære hvor du selv velger nivået. – Vi har to etasjer og kan dermed tilby ulike konsepter sier daglig leder i Bølgen & Moi, Harald Berger.

GASTRO-BAR

Nå skal dette forsterkes i kraft av at førsteetasjen skal bli en gastro bar. Her kan du stikke innom rett etter jobben og kose deg med fish and chips og et godt glass øl. Neste år blir det også ny kai og uteservering, noe som er et kjærkomment tilskudd.

Saken fortsetter under bildet.

ALLE DETALJER BETYR NOE: Hovmester Mats Sundsfjord dekker bordet og her er det ingenting som overlates til tilfeldighetene.

Det er kjærligheten til maten og råvarene som danner grunnmuren til Bølgen & Moi. Og med en restaurant i Bodø er de midt i matfatet.

– Vi jobber hele tiden med å skaffe det beste som finnes av lokale råvarer, sier Berger.
Den 2. november arrangerer vi en helt spesiell aften med Toralf Bølgen & Christer Berens, 2 vineksperter, 5 retter og 10 viner en skreddersydd kveld hvor vi utforsker kombinasjonen av mat og vin. Vi garanterer en unik opplevelse og det er fortsatt noen ledige plasser, sier han.

Saken fortsetter under bildet.

VISUELT LEKENT: Bølgen & Moi i Bodø byr på lekne, visuelle detaljer i hele lokalet.

VITELLO TONNATO FRA KJERRINGØY

Så er poenget at når de får inn perfekt kalvekjøtt fra Kjerringøy, så sørger flinke kokker for at maten får en internasjonal vri. Og du kan sette deg ned ved bordet og for eksempel nyte den italienske klassikeren vitello tonnato - kalv med tunfiskrøre.Kjøkkenet er hele tiden på jakt etter nye idéer og har du som gjest lyst til å samle bedriftens medarbeidere til en sjømats- buffet eller et skalldyrplatå, så fikser Bølgen & Moi dette.

Saken fortsetter under bildet.

ALLE DETALJER BETYR NOE: Hovmester Mats Sundsfjord dekker bordet og her er det ingenting som overlates til tilfeldighetene.

Her er det da også gull verdt at restauranten tilbyr egne selskapslokaler. Disse skal nå bygges ut, slik at man kan ha lukkede selskap fra 10 til 150 gjester. Dette passer perfekt til kick-off, incentiv-arrangementer, bryllup og konfirmasjoner.

 – Vi tilbyr også kurs- og konferansepakker med aktiviteter, poengterer Berger.

¨DET GODE SAMSPILLET
Helt fra dag én har Bølgen & Moi styrt etter følgende credo: Opplevelser inspirert av samspillet mellom mennesker, mat, vin og kunst.Og når det gjelder vin er dette noe Bølgen & Moi i Bodø vil forsterke fokuset på, med et vinkart som skal utvides.

Kunsten finner du der allerede, med et imponerende veggmaleri over to etasjer, utført med spraybokser av Eric Ness Christensen. Ytterligere detaljer består av 150 meter med fargede LED-lys, slik at lokalene kan endre stemning i forhold til årstidene.

Lyskulene er håndblåste fra Hadeland Glassverk. Det er faglig omsorg i alle ledd, med kvalitetsfliser i baren, spesiallagede tallerkener med fiskeskjell og fiskekbeinsparkett på gulvet.

Saken fortsetter under bildet.

STEMNINGSFULLE LOKALER:  Bølgen & Moi har lagt stor vekt på at interiøret skal være både originalt, organisk og overraskende.

EKTE LIDENSKAP

Bølgen & Moi ønsker å overraske deg med hybride konsepter, hvor det hele tiden ligger ekte lidenskap bak alt som serveres. Det er noe Belinda Gjerstad Bergli kjenner seg igjen i. Hun er den nye daglige lederen i Bodø og beskriver seg selv som en mat-nerd.

– Det er alle de små detaljene som i sum skal ende opp i en uforglemmelig opplevelse, sier Gjerstad Bergli.Hun ser frem til å komme i gang og denne høsten skal det bli blant annet mat- og vinaften, partylunsj og julebord.

UFORGLEMMELIGE ØYEBLIKK

– Bølgen & Moi skal være et lite fristed, enten det er snakk om en tallerken suppe og et glass chardonnay eller den store kvelden hvor du har samlet hele flokken til fest, sier Gjerstad Bergli.

Med en plassering nede ved havna, med store vinduer er du også sikret naturens egen oppsetning med nordlys, havørn og skarv. Med andre ord, alt ligger til rette for at nettopp du og dine skal få et øyeblikk dere aldri kommer til å glemme.

Velkommen innom!

Du kan lese mer om Bølgen & Moi i Bodø her.