KGB-GJENGEN: Disse folkene sørger for at du får alt du trenger innen kjøkken, bad og garderobe. F.v. Torbjørn Gaard, Katrine Elisabeth Røstgård Olsen, Silje Kristin Neeraas, Trine Skogmo og Linda Pedersen.

De skaper ditt drømmekjøkken

Skrevet for Byggmakker Gunvald Johansen
24.01.2019 22:28

Flatpakket budsjettløsning eller spesialsnekret skreddersøm, ekspertene hos Byggmakker Gunvald Johansen sørger for at du får nettopp det kjøkkenet som passer for deg.

 – Ingen oppgaver er for små, ingen er for store. Våre fagfolk takler alle utfordringer, sier avdelingsleder Silje Kristin Neeraas hos Byggmakker Gunvald Johansen i Bodø.

Tverrfaglig kompetanse

Avdelingen, som har fem ansatte, går under navnet KGB – noe som står for kjøkken, garderobe og bad. Og med fagfolkene i Byggmakkers andre avdelinger i ryggen, er du alltid sikret tverrfaglig kompetanse.

– Vår erfaring er at kundene setter stor pris på at de kun trenger å forholde seg til én person, enten det er snakk om planlegging, bestilling eller montering, sier Neeraas.

Saken fortsetter under bildet.

FIKSE DETALJER: Nedtrekkbare krydderhyller gir kjøkkenet en ekstra dimensjon, i tillegg til at de er svært praktiske.

Fra A til Å

Og det er her KGB-avdelingen kommer til sin fulle rett. For de hjelper deg gjennom hele prosessen – fra A til Å. Noe som kan være svært så nyttig i en produktverden hvor det til en hver tid finnes mange og ulike løsninger.

– For et kjøkken et det jo bruken som må definere hvordan det skal konstrueres, understreker Neeraas.

Samtidig er det slik at i veldig mange hjem er det kjøkkenet som er det mest brukte rommet. Her skjer alt fra bleieskift til lekser og familiemiddager. Da er det også viktig at funksjonaliteten er på topp.

Saken fortsetter under bildet.

PRAKTISK LØSNING: En sokkelskuff med sammenleggbar minitrapp gjør hverdagen lettere på kjøkkenet.

Bred portefølje

Med Norema og Nygård håndverkskjøkken som leverandører er også man sikret en portefølje som dekker absolutt alle behov og budsjetter. Trenden nå er at stadig flere går for litt mørkere flater på kjøkkenet, noe som også kan kombineres med en integrert LED-belysning. Nå er det også mulig å få både lyd og bilde som en naturlig del av innredningen.

– Bare et tema som benkeplater er et viktig valg, og igjen, det er bruken som avgjør hvilke type du bør gå for, sier Neeraas.

Komplette tjenester

Så er det også slik, som navnet KGB forteller, at avdelingen sitter med dyp innsikt i effektive garderobesystemer og funksjonelle bad.

Og alt etter hvilke behov du har, så kan Byggmakker Gunvald Johansen stå for absolutt alt, inklusive levering, innbæring, innheising og montering.

Saken fortsetter under bildet.

PRAKTFULLT KJØKKEN: ”Radius Hvit” fra Norema har gitt boligene på Hesthaugen en topp kjøkken hvor alle detaljer er nøye planlagt.

Tidløs eleganse

En som virkelig har tatt kjøkkenet på alvor, er utbygger Svenn Arne Pedersen. På Hesthaugen i vakre Mørkvedbukta har han satt opp ti rekkehus med storslått utsikt. I samråd med Torbjørn Gaard på Byggmakker, har han valgt et tidløst Norema-kjøkken av typen ”Radius Hvit”.

– Håndtakene er i stål og benkeplaten er en ”Grå betong” i laminat. De integrerte hvitevarene er fra StudioLine-serien til Siemens. Det hele komplementert med en underlimt Intra-vask, aluminium opphengsystem med spotter og USB-lader, forteller Pedersen.

Saken fortsetter under bildet.

RÅDGIVEREN: Byggmakkers Torbjørn Gaard har stått for veiledning når utbyggeren skulle velge kjøkkenløsningene.

Gikk for det beste

Som slår fast at det ikke er spart på noe som helst:

– Jeg traff de valgene som jeg ville gjort hjemme hos meg selv. Da handler det om å hente fra øverste hylle, både med tanke på produkter, leverandør og butikk. Og det tror jeg huskjøperne vet å sette pris på.

 I tillegg til kjøkken, garderobe og bad, har Neeraas og hennes kolleger stor innsikt i solskjerming, et område hvor det i dag finnes mange og smarte løsninger.

Saken fortsetter under bildet.

SKJERMET SOVEROM: For å sikre optimal avskjerming av soveværelset, ble det valgt plissetgardiner.

Plissetgardiner

I 6. etasje i Byparken har Maren Karlsen og Einar Kjelling funnet seg til rette i en romslig hjørneleilighet, godt skjermet fra innsyn, men med perfekt utsyn over Vestbyen, Småtindan og Børrvastindan. Et soverom vil dog alltid ha behov for skjerming, og valget for paret var lett når det kom til hvilke gardiner de ønsket på sine vinduer.

 –Vi så behovet for å kunne stenge helt ute innsynet fra blokken ved siden av på det ene vinduet og valgte plissetgardiner her. Da er vi godt avskjermet fra alt. Men i vinduet som er vent mot fjellene har vi valgt lamellgardiner slik at vi kan nyte morgenen og utsikten.

Saken fortsetter under bildet.

   FRA TAK TIL GULV: Med en variabel størrelse på vinduene har beboerne fått montert lamellgardinger på vinduene som går fra tak til gulv i første omgang.   

 Fleksibel løsning

– Med en variabel størrelse på vinduene har vi valgt å få montert lamellgardinger på vinduene som går fra tak til gulv i første omgang. Av og til kan det være behov for å få en pause fra sola, sier Einar, mens Maren skyter raskt inn at de avventer å få montert solavskjerming på de minste vinduene.

 – Det kan være greit å bo seg til først.

 Paret er samstemt når de forteller på hva som var viktig for dem når de skulle velge solavskjerming.

– Det å få helheten og alt i en pakke var utrolig kjekt for oss. Trine Skogomo på Byggmakker besørget oppmåling og guidet oss gjennom et stort utvalg fra Luxaflex. Når hun i tillegg koordinerte monteringen, kunne vi bare lene oss tilbake og vente på det flotte resultatet.