KREATIVE FAGFOLK: Salgsleder kjøkken Anniken Fagermo (t.v.) og kjøkkenansvarlig Mona Iren Ravik hos Julius Jakhelln utveksler gode idéer når de skal løse neste oppdrag for en kunde.

De skaper drømme-
kjøkkenet ditt

Skrevet for julius jakhelln
02.06.2021 17:45 - OPPDATERT 03.06.2021 08:19

Klart for et helt nytt kjøkken? Da er du i trygge hender hos Julius Jakhelln AS.

Selv om du har mange og klare tanker om hva du vil at ditt nye kjøkken skal inneholde, så er det likevel et stort puslespill som skal på plass. Da er det gull verdt å få gode råd og hjelp hos erfarne fagfolk.

– De fleste som kommer innom vet hva de ønsker av funk- sjonalitet på kjøkkenet, men så handler det jo om å finne helheten, sier salgsleder kjøkken Anniken Fagermo hos Julius Jakhelln.

Saken fortsetter under bildet.

FIKS FERDIG:  – Stadig flere velger en løsning hvor de lar våre erfarne montører sette opp kjøkkenet. Da er du garantert at alt blir 100 prosent perfekt, sier markedssjef Tom Lars Jønsberg hos Julius Jakhelln.

FRA A TIL Å

Og det er her de kan bistå deg – fra A til Å. De tegner kjøkkenet i 3D, slik at du får full oversikt. De guider deg gjennom jungelen av farger, materialer og hvitevarer. Til slutt kan de også montere kjøkkenet, slik at alt blir helt perfekt.

– Du skal ha rimelig bra erfaring hvis du skal montere et kjøkken på egenhånd og få et helt perfekt resultat, sier kjøkkenansvarlig Mona Iren Ravik.

Derfor er det en lur løsning å bruke de rutinerte montørene til Julius Jakhelln, de som sørger for en optimal finish på drømmekjøkkenet ditt.

MILJØVENNLIG KJØKKEN

Julius Jakhelln selger kjøkken fra den renommerte, danske produsenten AUBO. Dette er en av svært få produsenter som innfrir kravene til BREEAM – et av verdens ledende miljø- merkinger.

Saken fortsetter under bildet.

GOD STEMNING HVER DAG: Med kjøkkenet Black Oak fra danske AUBO er du sikret en lun og god stemning hver dag. Og Koketoppen fra Bora har en av markedets beste, integrerte ventilatorer.

Det betyr kjøkken med riktige materialer og miljøvennlige komponenter i alle kjerneområder og produksjon.

– Et nytt AUBO-kjøkken bidrar derfor til et trygt og sunt inneklima i hjemmet ditt, sier markedssjef Tom Lars Jønsberg hos Julius Jakhelln.

ET MER PERSONLIG KJØKKEN

Når det gjelder stilvalg har norske kunder skiftet smak de senere årene, hvor det nå er betydelig mer plass til farger på kjøkkenet. En annen trend er at de fleste ønsker at hvitevarer av typen kjøleskap og oppvaskmaskin glir sømløst inn i interiøret. Dette da i kraft av at fronten er dekket av samme typen dører som resten av kjøkkenet.

Det faktum at AUBO tilbyr glatte, myke og anti-print overflater er også noe kundene setter stor pris på. Dette letter vedlike- holdet og sørger for at kjøkkenet beholder sitt stilrene uttrykk.

Saken fortsetter under bildet.

DANSK KVALITET: – Dette er et kjøkken som mange av våre kunder faller for, sier salgsleder kjøkken Anniken Fagermo hos Julius Jakhelln. Og kjøkkenet er Napoli Fenix fra danske AUBO.

HUSETS HJERTE

– Koketopper med integrert ventilator har også blitt noe våre kunder vet å sette pris på. Dagens modeller er støysvake og sørger i tillegg for at du slipper å ha en stor konstruksjon over koketoppen, sier Fagermo.

Stadig flere innser at kjøkkenet har blitt husets hjerte. Det er her mye av den daglige aktiviteten foregår, fra morgen til kveld. Derfor er det også god økonomi å investere i et rom som er like praktisk som det er fleksibelt og vakkert.

Saken fortsetter under bildet.

 VIKTIGE DETALJER: Når du skal bygge et nytt kjøkken, er det mange detaljer å forholde seg til. Da er det viktig med gode rådgivere.

ALT UNDER ETT TAK

En annen fordel med Julius Jakhelln er at her får du også dekket dine behov med tanke på maling og parkett.

– Her har vi både produktene og fagfolkene under samme tak, så du slipper å dra et annet sted for å komme helt i mål med kjøkkenprosjektet ditt, sier Ravik.

Så blir spørsmålet om du må sprenge budsjettet for å sikre deg et nytt og lekket kjøkken.

Svaret på dette er nei:

– Et standard, moderne kjøkken med hvitevarer er det mulig å realisere for 150.000 til 200.000 kroner, sier Fagermo.