DINE ELEKTRIKERE: Bodin Elektriske er klare til å takle en variert rekke av oppdrag. Fra venstre: Chris Carlsen, Andreas Tranås, Marius Hillestad og Stian Hansen.

De skaper en
spennende hverdag

– Vi har høy yrkesstolthet og skal levere høy kvalitet på arbeidene vi utfører. Vi er opptatt av å utføre arbeidet så effektivt og så bra som mulig, samtidig som vi benytter leverandører som leverer kvalitetsprodukter, sier daglig leder Andreas Fagerheim Tranås i Bodin Elektriske.


Bodø er en by hvor en rekke boliger og næringsbygg er fra 70-, 80- og 90-tallet. Selv en leilighet som er 20-30 år gammel har elektriske installasjoner som kanskje ikke lenger er tilrettelagt for dagens ønsker og behov.

Det er i slike bygg Bodin Elektriske gjør det meste av arbeidet. Bodin Elektriske er gode på å jobbe med deg som kunde for å finne de løsningene som står i stil med dine ønsker. Om det er effektbelysning i bolig eller kontorlandskap, eller å modernisere et butikklokale, kan de hjelpe til med mye. 

Saken fortsetter under bildet.

GODE LØSNINGER: Bodin Elektriske har et høyt fokus på kvalitet og løsninger. Det er der de skal skille seg ut. Samtidig opererer de med riktige priser.

– Vi har god innsikt i hva som er mulig å få til med de rammene kunden har. Her er de ansatte nøkkelen for oss. De er løsningsorienterte og effektive, med kvalitet i fokus. Slike ansatte kan en ikke få nok av, sier Tranås.

KVALITET TIL RETT PRIS

Bodin Elektriske håndterer både bedrifter og private kunder. Per i dag har de seks topp motiverte og flinke medarbeidere. 

– Vi har et høyt fokus på kvalitet og løsninger. Det er her vi skal skille oss ut. Samtidig opererer vi med riktige priser, sier Tranås. 

For Tranås er det viktig at de ansatte får jevnlige oppdateringer på forskrifter og produkter på markedet. De jobber hele tiden for å være oppdatert, slik at de kan levere det kunden ønsker. Selv om det er enkelte felt de trekker frem som de er gode på, er det også felt de ikke jobber med. Elektro-fagfeltet er blitt så vidt, at de kan ikke holde på med alt. 

Saken fortsetter under bildet.

FAGLIG BISTAND: Du kan dra stor nytte av å bruke fagfolkene hos Bodin Elektriske som dine rådgivere når du skal i gang med et prosjekt.

– Vi er også heldige som har gode samarbeidspartnere og kunder som bruker oss ofte. Dette er nok kanskje fordi vi opptrer ryddig og åpent, med gode interne systemer, sier Tranås.

DET STORE ANSVARET

Bodin Elektriske har samtidig et ansvar for å rektruttere og utdanne fagarbeidere til elektrofaget. En lærling skal bli en god montør for bedriften på sikt. I tillegg har de også ansvar for å utvikle de ansatte, ved gi dem utfordringer og kompetanse til å strekke seg enda lengre. Derfor er det viktig for Tranås å legge til rette for slik utvikling og blomstring internt i bedriften. 

– Å ha ansatte som er motiverte, sultne og har riktig fokus er essensielt. Nye evner til bedriften er ikke alltid like enkelt å få tak i utenfra, selv om det hender at noen banker på døra, forklarer Tranås.

Saken fortsetter under bildet.

GOD BILPARK: Rett utstyr og gode biler er viktig for Bodin Elektriske. Fra venstre: Chris Carlsen, Marius Hillestad, Andreas Tranå og Stian Hansen.

GODE RÅDGIVERE

Så er det også sånn at en elektriker ikke bare er en elektriker. Dette er fagfolk som vet hva som finnes av løsninger på markedet og som kan gi deg gode råd med tanke på estetikk, funksjonalitet og andre tekniske løsninger som smarte hjem og god belysning.

– I dette markedet er det en rivende utvikling og som kunde kan det være vanskelig å holde oversikten. Derfor, spør oss gjerne om hva som kan være mulig i din bolig. For å si det sånn, det er noen år siden downlights var det mest innovative du kunne installere, sier Tranås med et smil om munnen.

Bodin Elektriske har folk med solid innsikt og lang erfaring. Det betyr at de blant annet kan bistå med:

  • Nybolig installasjoner
  • Kontorlandskap
  • Styringssystemer og Smarthus
  • Butikker
  • Leiligheter
  • Modulbygg
  • Renovering
  • Lagerbygg
  • Industri/produksjonshall
  • Restauranter

Med lang og bred erfaring leverer Bodin Elektriske funksjonelle og trygge installasjoner med kvalitet.