GOD TONE: Latteren sitter løst når proffselger Eivind Nordgård (t.v.) bistår byggmester Steinar Eldevik med å finne de rette produktene.

De skaper en enklere
hverdag for proffene

Drive-in lager og dedikerte proff-selgere sørger for at Byggmakker Gunvald Johansen på Hunstad skaper en enklere hverdag for byggmester Steinar Eldevik.

– Rett og slett en strålende løsning, sier Eldevik som selv har base på Mørkved.

Nå slipper han å dra inn og ut av byen for å skaffe seg det han trenger. Som en travel og meget etterspurt håndverker handler alt om å skape en så effektiv arbeidsflyt som mulig.

TOPP TILBUD

– Null kø og venting. Alt går på skinner og folkene her har inngående kunnskap om de ulike produktene. Det blir ikke bedre enn dette.

Eldevik har en variert portefølje med både nybygg og renovering. Da finner han både to-toms fire, vinduer, festemidler, dører og takprodukter hos sin lokale Byggmakker.

Saken fortsetter under bildet.

GOD PLASS: – Men den nye butikken vår på Hunstad kan vi tilby god plass og et tungt utvalg som dekker alle behov, sier proffselgerne Markus Rafaelsen (t.v.) og Eivind Nordgård.

– For oss er det viktig å kunne stille opp for de profesjonelle aktørene. Vi vet at de ofte er presset på tid og da skal vi legge til rette for at alt går på skinner, sier proffselger Eivind Nordgård hos Byggmakker Gunvald Johansen på Hunstad.

VIKTIG KUNNSKAP

Sammen med kollega Markus Rafaelsen utgjør han en slagkraftig duo som til en hver tid skal være oppdatert på det bransjen trenger.

– Vi har godt over 10.000 varenummer på lageret og det krever litt å holde oversikten. Men vi får også meget god bistand fra våre leverandører når det gjelder informasjon og tekniske data, sier Rafaelsen.

Det 3.000 kvadratmeter store bygget på Hunstad åpnet i februar i år. De tilbyr et komplett utvalg innenfor trelast, byggevarer, jernvare, gulv, maling og garderobe.

Varehuset henvender seg både proff og privatkunder, og har lagt ned ekstra arbeid i å tilby enkle og effektive løsninger med god oversikt og informasjon til kundene.

Saken fortsetter under bildet.

KOMPETANSE OG ERFARING: – Konkurransen i markedet er hard og det handler om å tilby varer og tjenester på et høyt nivå, sier regionleder Andreas Johansen i Byggmakker Gunvald Johansen

BÆREKRAFTIG FREMTID

– Konkurransen i markedet er hard og det handler om å tilby varer og tjenester på et høyt nivå, sier regionleder Andreas Johansen i Byggmakker Gunvald Johansen.

Det betyr også et forsterket fokus på bærekraft og miljøvennlige løsninger. Nybygget på Hunstad har fått sedumtak fra Bergknapp. Det betyr i praksis et moderne torvtak. For med gress på taket bidrar man til biologisk mangfold og fordrøyning av overvann. I tillegg beskytter det takmembranen og skaper triveligere omgivelser.

Saken fortsetter under bildet.

SENTRALT PLASSERT: Byggmakker Gunvald Johansen på Hunstad ligger sentralt plasser, har godeparkeringsmuligheter, el-bil ladere, drive-in lager og er utstyrt med sedum-tak.

Som kunde får du også dra nytte av samarbeidet Byggmakker har innledet med Østbø AS. Har du litt kapp til overs fra platting-prosjektet ditt, noe plast eller en malingsbøtte eller to, så kan du levere dette hos Byggmakker Gunvald Johansen på Hunstad.

EN GRØNN PROFIL

I en tid hvor stadig flere yrkesutøvere går over til elektriske biler, så har Byggmakker også tenkt på dette. Utenfor butikken står det ladere som gjør at du kan lade bilen mens du er inne for å snakke med dine profesjonelle selgere.

Byggmakker-kjeden har også lansert en merkeordning for bærekraftige produkter som de har gitt navnet «den grønne hammern». Symbolet skal gjøre det enklere for kunder å treffe bevisste valg med tanke på bærekraft og miljøpåvirkning fra de ulike produktene.

Saken fortsetter under bildet.

EL-BIL SÅ KLART: Proffavdelingen på Hunstad er satt opp med egen el-bil, alt for å skreddersy tilbudet til områdets håndverkere. – Vi opplever at tilbudet vårt har blitt tatt meget godt imot, sier Markus Rafaelsen (t.v.) og Eivind Nordgård

ET VIKTIG OMRÅDE

Det er flere grunner til at Byggmakker har etablert seg på Hunstad. Et viktig argument er at butikken dekker et område med hele 20.000 innbyggere.

Et annet poeng er at boligmassen i dette området består av et flertall eneboliger, med tilhørende større behov for fornying og utbedringer.

– Så er det også en fordel av vi ligger tett opp mot både Eurospar og Hunstadsenteret. Dermed kan du handle flere ting samtidig, noe som igjen får ned antall bilturer, understreker Johansen.

Saken fortsetter under bildet.

ELSKER JOBBEN SIN: Byggmester Steinar Eldevik koser seg når han kan skape noe med egne hender. Og byggmester Steinar Eldevik? Han laster opp bilen med varene har trenger og setter kursen ut mot neste jobb:

– Det morsomste med denne jobben er at du får lov til å skape noe med hendene dine. Og så blir det stående igjen. Du har noe håndfast å se tilbake på.

Du kan leser mer om Byggmakker Gunvald Johansen på Hunstad her.