FLOTT LØSNING: Villa Furubakken ble en moderne løsning med tidløs sjarm.

De skaper unike boliger

Nybygg, ombygging eller utbygging, Byggproffen er fageksperten på boliger med særpreg.


I utgangspunktet leverer selskapet alt innenfor tømring og betong, men de siste årene har spesialisert seg mer og mer på unike prosjekter med særpreg.

– Ingen utfordring er for stor eller for liten - det er kundenes ønske og behov i boligen som er i høysete. Slike typer boliger og prosjekter krever en del skreddersøm, og det er akkurat det vi etter mange år nå begynner å bli svært drevet på. 

TILBYR SKREDDERSØM

– I tillegg har vi etterhvert fått gode samarbeidspartnere med samme krav til kvalitet og gjennomføring på akkurat dette området, sier daglig leder i Byggproffen, Evind Nyhagen.

Saken fortsetter under bildene.

FØR: Slik så det ut. Foto: Stine Qvigsatd Jenvin / @ villafurubakken

ETTER: Og slik ble det etter at Byggproffen var ferdige. Foto: Stine Qvigsatd Jenvin / @ villafurubakken

Byggmesterbedriften, som ble etablert i 2009, er et tilpassningsdyktig og fremoverlent selskap som alltid har innstillingen: Vi løser det. I dag har selskapet 27 medarbeidere og er en Systemhus-leverandør.

– Vi legger stor vekt på å være lydhøre for kundenes behov og ønsker. Som kunde har du stor innflytelse på de vsalgene som blir truffet enten det er snakk om nybygg eller ombygging. For oss handler det å gjøre en grundig arbeid som gir varige løsninger. I sum blir det et mer bærekraftig prosjekt, understreker Nyhagen.

SVÆRT FORNØYDE KUNDER

Det har da også Stine Qvigstad Jenvik opplevd da Byggproffen sto bak hennes Villa Furubakken. Løsningen ble moderne og tidløs på samme tid, med taktile løsninger som skaper høy bo- og livskvalitet.

Det samme inntrykket sitter Hanne Fiborg igjen med. De ønsket seg en moderne og tidløs funkisbolig. 

– Byggproffen har bistått meg på alle måter og stiller alltid opp hvis det er noe jeg lurer på eller trenger bistand til. De var også meget fleksible med tanke på å finne løsninger som var tilpasset budsjettet vårt.

Saken fortsetter under bildene.

FØR: Dette var utgangspunktet hos Eivind Jensen.

ETTER: Og så flott kan det bli når Byggproffen står bak arbeidet.

I TRYGGE HENDER

Hos Eivind Jensen var det en vannskade som startet prosjektet.

– Byggproffen gjorde en fantastisk jobb med å finne ut hva som egentlig hadde skjedd. Når vi så skulle renovere huset, noe vi har tenkt på lenge, så var det kvalitet som sto øverst på vår prioriteringsliste.

Jensen hadde fra andre hørt at Byggproffen var best i klassen, så jobben gikk til dem. Og det har han ikke angret på et sekund:

– I praksis har vi fått et helt nytt hus.

ERFARNE FAGFOLK

Byggproffen har lang erfaring med både totalrenovering og mindre prosjekter.

– Et påbygg kan langt på vei gi ditt hjem et helt nytt uttrykk og ikke minst en helt ny bruksverdi. Vi har gode samarbeids- partnere i Bodø og omegn, som gjør at vi raskt kan gi deg et komplett tilbud og at vi får god flyt i prosjektet. Om du ønsker å bygge på så hjelper vi deg med alt fra idé til tegning, fra tegning til søknad og fra søknad til ferdigstillelse av prosjektet, sier Nyhagen.

Saken fortsetter under bildet.

FØR OG UNDERVEIS: Villa Rønvik er i ferd med å bli fullstendig transformert.Så finnes det mange løsninger når du ønsker å renovere eller pusse opp:

  • Påbygg
  • Ombygging
  • Etterisolering
  • Bad og våtrom
  • Vindu og dører
  • Bytte av tak

DE FIKSER ALT
Byggproffen blir gjerne din totalentreprenør når du skal renovere og det er mange gode grunner til at dette er en god løsning:

– Du trenger kun å forholde deg til én person i hele prosessen, vi sørger for å koordinere andre fagfolk og sørger for at alle for- skrifter og regler blir fulgt i alle ledd. Dette er den beste måten å få god flyt i prosjektet, fremholder Nyhagen.

For Byggproffen er det alltid høy kvalitet som trumfer alt og her er de aldri villige til å inngå noen kompromisser:

– Vi vet av erfaring at folk velger oss når de stiller ekstra høye krav til både tekniske løsninger og en særegen, visuell stil. For oss blir dette alltid ekstra utfordrende og noe som trigger kreativiteten vår, konkluderer Eivind Nyhagen.

Du kan leser mer om Byggproffen her.