TALLKNUSERNE: Her er kvinnene hos FLEX som sørger for at din bedrift har full kontroll på alt av regnskap og rådgiving. Fra venstre: Jannike Moen, Reidun Bie , Linda Aparicio, Lisbeth Enge, Siw Linda Fjellseth, Tove Zahlsen, Vibeke Johansen, Liv-Marit Tverå, Iren N. Tverå og Lisbeth Karlsen. Kristin Hardeland var ikke tilstede da bildet ble tatt.

De skreddersyr
regnskapet ditt

Skrevet for FLEX
14.10.2020 13:11

Én eller 100 ansatte? Kvinnene på FLEX sørger for at du får din personlig tilpassede løsning når det gjelder regnskap og rådgiving.

– Det ligger jo litt i navnet. Vi legger svært stort vekt på å være fleksible, sier daglig leder Iren N. Tverå hos FLEX på Fauske.

FLEX FIKSER ALT

Og med det mener hun at FLEX jobber mye med å finne Løsningen som passer best for den aktuelle kunden. For her kan det være store forskjeller både med tanke på bransje, størrelse og hvor mye den enkelte bedrift selv ønsker å være inne i den løpende regnskaps-prosessen.

– Hvis du er en snekker eller baker som primært ønsker å bli den beste på det du gjør, så tar vi oss av alt det andre, sier Tverå.

Når det kommer en ny kunde så handler det også om å finne ut hvilken rådgiver som skal kobles på. Kjemien må stemme for at resultatet skal bli topp.

Saken fortsetter under bildet.

EIER-TRIOEN: FLEX er et frittstående og lokalt eid bedrift. Fra venstre: Vibeke Johansen, Iren N. Tvers og Lisbeth Karlsen.RETT KVINNE PÅ RETT PLASS

I dag er det elleve medarbeidere hos FLEX og alle er kvinner. Litt tilfeldig, men også et utslag av at dette er de folkene som passet best inn når det dukket opp en ledig stilling:

– Én ting er de faglige kvalifikasjonene. De må ligge der, men det handler like mye om personlighet, understreker Tverå.

Av de elleve medarbeiderne er det åtte som er autoriserte, noe som er et høyt tall. Og som igjen er din garanti for at den faglige tyngden er på plass. 

LYNRASKE ENDRINGER

– Det vi ser er at tempoet øker og endringene kommer fortere og fortere. Da er det avgjørende at du som bedriftsleder har koblet deg opp mot rådgivere som er i stand til å takle disse utfordringene.

Saken fortsetter under bildet.

SPARRINGSPARTNER: –  Det er slutt på den tiden at et regnskapsbyrå kun håndterte årsoppgjør, kvartalsrapporter og moms, nå er vi like mye en sparringspartner for kundene våre. Og det er en tjeneste vi ser de setter stor pris på, sier Iren N. Tverå.

Med et skybasert regnskapssystem, hvor mange bruker PowerOffice Go, har kundene hele tiden tilgang til kontinuerlig oppdaterte tall og de kan få kjørt ut ulike former for rapporter som gjør det lettere å styre bedriften.

Dette er også et komplett system som holder orden på blant annet regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger, lønn, tilbud, ordre og faktura.

DE GODE RÅDENE

Men FLEX passer ikke bare på tallene dine:

– Det er slutt på den tiden at et regnskapsbyrå kun håndterte årsoppgjør, kvartalsrapporter og moms, nå er vi like mye en sparringspartner for kundene våre. Og det er en tjeneste vi ser de setter stor pris på, sier Tverå.

FLEX har kunder i hele Salten av ulike størrelse og innen mange bransjer. Selskapet har vært i bransjen i 50 år og sitter med en unik kompetanse og lokalkunnskap. 

Saken fortsetter under bildet.

KRISE=MULIGHET: – 2020 blir et tøft år for mange, men samtidig må også se hvordan denne situasjonen kan skape nye muligheter. Omstilling er helt nødvendig for å skape en konkurransedyktig bedrift, sier daglig leder Iren N. Tverå hos FLEX.

VILJE TIL ENDRING

2020 ble året hvor alt endret seg da Norge ble rammet av korona-epidemien. Hos FLEX tenker Iren N. Tverå at man ikke utelukkende må se på dette som noe negativt:

– Det er klart at mange bedrifter sliter på grunn av kundesvikt. Samtidig bør man se på hvordan dette kan brukes til å tenke kreativt. Kan du omstille bedriften din, finnes det andre løsninger? Vi har alle blitt rykket ut av komfortsonen i år og det kan noen ganger være nødvendig.

Du kan lese mer om FLEX her.