DINE EGNE FAGFOLK: Velger du bistand fra Bygg & Montasjeservice, er du sikret rutinerte fagfolk som sørger for topp kvalitet i alle ledd. Fra venstre Andreas Dypfest, Jard Magnus Blix, Anders Samuelsen, Andre Karlsen og Nils Jørgen Teng.

De står klare til
å fikse boligen din

På tide å pusse opp boligen? Da handler det kun om to ting: Solid planlegging og rett aktør.


– For å si det sånn, det kan være lurt å starte tidlig, gjerne et år før du tenker at selve arbeidet skal utføres, sier daglig leder Anders Samuelsen i Bygg & Montasjeservice AS i Bodø.

Selskapet opplever stor pågang av kunder og har mange opp- drag fremover. Dette er da også en annen grunn til at du som kunde bør planlegge med en solid horisont: Det er vanskelig å få tak i dyktige fagfolk. Så dersom du ønsker å få arbeid utført i nærmeste fremtid, så bør du ta kontakt så snart som mulig.

Saken fortsetter under bildet.

VIKTIG TRYGGHET: – Vi skal ikke bare levere solid håndverk, vi selger også trygghet i form av at kundene våre kan sove trygt om natten, sier daglig leder Anders Samuelsen.

ALT DU TRENGER

Hos Bygg & Montasjeservice får du bistand til alt du trenger, enten du er en garvet oppusser eller sliter med å skjønne hva en bærevegg er for noe:

– Vi kan vær med på prosjektet ditt fra planlegging til ferdigstillelse, sier Samuelsen.

Det betyr at firmaet hjelper deg med å utvikle idéer og design. Bygg & Montasjeservice trives like godt med nye bygg som når de får lov å oppgradere en eksisterende bygningsmasse. Dette gjelder både privatboliger og næringsbygg.

EKTE SKREDDERSØM
Er du på jakt etter det lille ekstra, så har Bygg & Montasje- service et tett samarbeid med Snekkerfabrikken AS på Kvarøy.

Dermed kan de tilby dører, vinduer, tak og trapper som er skreddersydd dine mål. Dette er da særlig viktig ved rehabilite ring av eldre boliger, da det kan være vrient å finne hyllevarer som passer inn.

Saken fortsetter under bildet.

LOKAL SKREDDERSØM: Bygg & Montasjeservicer samarbeider med Snekkerfabrikken på Kvarøy, noe som gjør at du kan få laget akkurat den trappa du trenger. Foto: SNEKKERFABRIKKEN

– For oss handler det om kvalitet i alle ledd. Våre folk strekker seg langt for å sørge for at alt blir helt perfekt, sier Samuelsen. Da er det selvfølgelig en klar fordel at firmaet har fagfolk med lang erfaring og tung kompetanse.

Så er det ikke bare ombygging eller nybygg du kan trenge hjelp til. Skal du sette opp et nytt kjøkken, så har Samuelsen ekspertene som sørger for at dette går helt knirkefritt.

Eller hvis du som bedriftseier trenger flinke folk til å oppgradere kontorer og arbeidsplasser.

EKSPERTER PÅ SOLSKJERMING

Med Bygg & Montasjeservice på laget er du i tillegg sikret topp kunnskap om alt som handler om solskjerming. Selskapet har en egen avdeling som er eksperter på både innvendig og utvendig skjerming, enten det er snakk om skjermer eller gardiner. 

Saken fortsetter under bildet.

EGNE EKSPERTER: Få gode råd fra deres egne eksperter på solskjerming og gardiner. – Vi har et bredt utvalg for innvendig og utvendig skjerming, både for privatboliger og næringsbygg, sier Lis Kvitflo Gerhardsen (t.v) og Ingebjørg Jensen hos Bygg & Montasjeservice

Fra 1. juni flytter selskapet inn i nye lokaler i Olav Vs gate. Her får de 150 kvadratmeter med blant annet utstilling og showroom for produktene de leverer.

Også her har de lang erfaring fra både privat- og bedriftsmarkedet. De er i tillegg eksklusive forhandlere for Fischer International Norge, som er en etablert leverandør innen dette markedet.

Hvis du regner deg selv som handy, men trenger litt støtte og veiledning med tanke på valg av materialer og produkter, så står Bygg & Montasjeservice klar til å finne de beste produktene til de beste prisene.

Saken fortsetter under bildet.

SOLSKJERMING: Bygg & Montasjeserviceri leverer alle former for inn- og utvendig solskjerming og mørklegging. Alle produktene har den høyeste tekniske og estetiske kvalitet og er velegnet til både privat- og prosjektmarkedet. Foto: FISHER

– Her kan vi også planlegge og organisere leveransene, slik at alt ligger klart når du trenger det, sier Samuelsen.

Her drar selskapet stor nytte av at de samarbeidet med Bygger’n Proff. 

KRITISK DOKUMENTASJON
Når du skal velge fagfolk som skal pusse opp huset ditt, er det avgjørende at du sjekker referanser og kan stole på det som blir gjort. I tillegg er du avhengig av at håndverkerne dokumenterer alt som blir gjort. Her er den digitale Boligmappa gull verdt.

Ifølge en ny undersøkelse utført av YouGov på vegne av Boligmappa, er nordmenn nå villige til å betale nesten 20 prosent mer for en bolig der våtrom og elektriske installasjoner er dokumentert av fagfolk, sammenlignet med en bolig der det ikke finnes dokumentasjon på utført arbeid.

– Alt vi gjør blir fortløpende dokumentert og lagt inn - nettopp i Boligmappa. Når du bruker oss skal du være 110 prosent sikker på at alt av regler og forskrifter er fulgt til punkt og prikke.

– Vi leverer ikke bare godt håndverk - vi leverer også følelsen av at du kan sove trygt om natta - vel vitende om at boligen din har vært i trygge hender, konkluderer Anders Samuelsen.

Du kan leser mer om Bygg & Montasjeservice.no her.