EKTE ARBEIDSGLEDE: Vi i ArcyliCon verd- setter folk som liker å jobbe, som er stolte over å være en av de på gulvet. Blir du nestemann på laget?  Foto: RAYMOND ENGMARK

De stolte folkene
på gulvet

Lei av skole og teori? Har du lyst på hverdag hvor du får betalt utdanning og anledning til å reise Nord-Norge rundt? Da har vi den perfekte jobben til deg.


Du følte deg fanget i klasserommet. Endeløse timer med teori ble til en skog hvor du gikk deg vill. Alt du ønsket var å komme deg ut. Vekk. Du ville være fri. Du ville jobbe.

Kjenner du deg igjen? Da er du ikke alene. Vi vet hvordan det kjennes når jakten på karakterer blir et mål i seg selv. Når «alle» må ha en bachelor eller master. En tilværelse hvor du er omringet av forvent- ninger om å bli til noe du selv aldri hadde et ønske om.

Saken fortsetter under bildet.

ON THE ROAD: Begynner du hos oss dekker vi utgiftene til førerkort klasse C, slik at du er skodd til å håndtere lastebilene våre, Nord- Norge rundt.  Foto: RAYMOND ENGMARK

VANT TIL Å JOBBE

En gang i tiden var det å jobbe på gulvet en heders- betegnelse. Det å være en arbeider hadde like høy status som professor og prest. Dette er noe vi i AcryliCon har lyst til å gjøre noe med. For vi vet hvor viktig det er med vante folk. Og da tenker vi nødvendigvis ikke på deg med lang erfaring.

Nei, vi tenker på deg som er vant til å jobbe. Som liker å bruke kroppen. Du som elsker å pakke kofferten, sette deg på flyet og dra ut på nye oppdrag i en unik landsdel.

Saken fortsetter under bildet.

PRESTISJEOPPDRAG: Da Hurtigrutemuseet skulle skape en trygt og flott gulv, var det ArcyliCon som fikk oppdraget.

Vi jakter på deg som vet at ærlig arbeid også gir en god lønn. Som verdsetter at arbeidsgiveren har helse, miljø og sikkerhet øverst på lista. En arbeidsgiver som dekker utgiftene til førerkort klasse C.

LØNN UNDER OPPLÆRING

Hvem er vi? ArcryliCon er en av Norges største aktører når det gjelder å legge industrigulv. Vi har utviklet våre egne produkter og kan vise til tusenvis med fornøyde kunder. AcryliCon Nord-Norge AS dekker området fra Brønnøysund i sør til Kirkenes i nord.

Saken fortsetter under bildet.

 FLOTT BUTIKK: Coop Inndyr valgte løsningene til Arcylicon i sin butikk.

Nå trenger vi deg. Du som har godt humør og gleder deg til å gå på jobb. Hos oss får du all den opplæringen du trenger og du får lønn fra dag én.

Kanskje du som leser dette kjenne noen som er på jakt etter nettopp den jobben vi nå har beskrevet? Tips dem gjerne, for med en økende oppdrags- mengde er det medarbeiderne våre som er den virkelige kapitalen.

Hos oss behøver du ikke å legge frem vitnemål eller CV. Ring oss eller send en e-post. Så kan vi møtes, ta en kaffe og prate litt.

Hører vi fra deg? Klart vi gjør.

Da tar du kontakt med:

Charles Moen

T: 480 800 11

M: [email protected]

Fakta:

Vegg- og gulvsystemene installeres raskt og herder i løpet av to timer. Få et sømløst, skjøtefritt gulv uten nevneverdig nedetid og produksjonsstans – uansett bruksområde! AryliCons systemer er enkle å vedlikeholde og rengjøre i hele gulvets levetid.