De tar deg med inn i eventyret!

De har 20-års jubileum. 20 år med minner. 20 år med fantastiske opplevelser og reiser. Koment tilbyr et bredt spekter av tjenester til din bedrift eller gruppe. Med Koment er veien kort fra idé til uforglemmelige opplevelser.


Koment er et komplett reise- og kommunikasjonsbyrå. De har 20-års jubileum i år, og med 20 års erfaring i bransjen har de en bred kompetanse som du kan benytte deg av enten som bedrift eller privatperson. 

Hvis du har arrangert treff for kunder, konferanser, reiser eller kickoff, vet du hvor mye jobb som ligger bak. Alt skal planlegges ned til den minste detalj. Når går bussen? Når er maten klar? Hvem har allergi? Hvilken underholdning passer? Alt dette kan du overlate til Koment, som styrer arrangementet fra A til Å.

EVENT & REISER

Koment tar seg av alle typer arrangement. Skal du arrangere julebord eller kick-off, konferanser eller kundetreff, så bistår Koment med planlegging, logistikk og utførelse. Med personlig stolthet, og et ønske om å levere mer enn forventet kan Koment tilby hjelp tilforskjellige events: 

  • Et bredt utvalg av interne arrangementer og aktiviteter
  • Kundetreff og VIP-opplevelser
  • Kick-off og lanseringer
  • Konferanser og seminarer
  • Julebord og firmafester

De har spesialisert seg på turer til diverse idrettsarrangement. Med Koment kan du bli med på skreddersydde turer til flere Europa- og verdensmesterskap. I 2023 kan du bli med på reiser til ski-VM i Planica og håndball-VM i Polen og Sverige.

Les mer om turen til Håndball VM i 2023 her.

Les mer om turen til ski-VM i Planica her.

Koment tilbyr også andre typer reiser som blir skreddersydd for din gruppe eller bedrift. De har god erfaring med bl.a. blåturer, kickoff, og fotballturer. Golfreiser er også noe som er blitt populært å bestille hos Koment, der de mest aktuelle destinasjonene er Spania og Portugal. Her er det kun fantasien som setter grenser.

– Ta gjerne kontakt med oss hvis du har en idé, så hjelper vi deg med å realisere den, sier Therese Strand, daglig leder i Koment Bodø.note

Koment tilbyr komplette og skreddersydde løsninger for din bedrift eller gruppe. Har du planlagt årets julebord, eller neste års kickoff? Ikke nøl med å ta kontakt:

Therese Strand, daglig leder.

+47 97682 303

therese@koment.no

Les mer om Koment her.