Hos Lekia Bodø finner du et bredt utvalg lærerike og aktiviserende leker. En perfekt julegave til barn fra 4 år og oppover. En garantert suksess under juletreet.

Den beste gaven til barna

Lekia Bodø har hatt åpent i 1 år og den blide gjengen stortrives i sentrum. Daglig leder Morten Norlid forteller at de har et bredt utvalg spennende produkter som kan bidra til å aktivisere ungene.

Hva er deres beste tips til årets julegave?

- Vi har masse nye leker i år og vi anbefaler leker som får ungene aktivisert og bort fra diverse skjermer. La de leke og kose seg samtidig som de lærer noe.  Her ser dere et utvalg av vitenskaps aktivitetssett. Vi har flere av settene på tilbud i vår julekatalog.

Morten Norlid hos LEKIA anbefaler vitenskaps aktivitetssett som årets julegave. Flere av settene er på tilbud i julekatalogen.

Hvorfor er dette en bra gave?

- Ungene lærer noe, samtidig som det er gøy.

Hvem passer gaven for?

- Dette passer for barn fra 4 år og oppover. Tiktok (såvel som Youtuber) passer
mer barn som har fått interessen for å lage videoer og show selv..
gjerne 7-8 år og oppover.

TikTok er svært populært og det finnes også leker for dem som har spesiell interesse for dette.

Hvordan får man kjøpt disse gavene?

- Disse vitenskapssettene får du kjøpt hos Lekia Bodø i 2 etg på Koch kjøpesenter. Vi har leker for både små og store barn. 
Lekia har et godt utvalg av leker fra alle kjente merkenavn og egenproduserte varer. Ta turen innom dem for en hyggelig handel. De bistår gjerne med hjemlevering på forespørsel (avhengig av avstand) eller de kan sende med posten. Følg dem gjerne på Facebook og se her for julekatalogen. Ønsker du kontakt med Lekia, ta kontakt via sosiale medier, ring 412 90 224 eller send e-post til: [email protected].