SPENNENE HVERDAG: Som medarbeider i Hanseth Automasjon får du lov til å løse spennende og utfordrende oppdag.

Den beste jobben
du kan tenke deg

På jakt etter nye og spennende utfordringer? Da har du kommet til rett sted.

Haneseth Automasjon leter etter deg som elsker små og store prosjekter, både innen bygg og industri. Her får du en hverdag hvor du får brukt både hode og hender. Dette er en drømmejobb for kreative og nevenyttige folk.

Akkurat når trenger Haneseth tre systemutviklere innen byggautomasjon. Det betyr at du har inngående kunnskap om:

  • Prosjektering
  • Programmering av PLS og SD-anlegg
  • Test og idriftsettelse av anlegg
  • Service og support

Saken fortsetter under bildet.

STOR VARIASJON: Med oppdrag både innen bygg og industri er du sikret et bredt spekter av oppgaver. Det blir aldri en kjedelig dag på jobb.

STORE MULIGHETER

Men mulighetene slutter ikke her. Hanseth Automasjon er en bedrift i sterk vekst også når det gjelder løsninger for industrien, hvor de har en rekke store og tunge kunder. Som blant annet Pelagia og Nexans.

Du kan lese mer om jobben her.

Haneseth er en sertifisert Siemens-partner og jobber blant annet med å etablere og installere sikkerhetsløsninger som skaper trygge arbeidsplasser i industrien.

Saken fortsetter under bildet.

FLINKE KOLLEGER: Som en del av Hanseth Gruppen, vil du som jobber med automasjon, kunne hente både bistand og inspirasjon fra dedikerte kolleger på andre fagfelt.

Når det nye bussdepotet bygges på Nepåkeren, er fagfolkene til Hanseth en viktig brikke for at dette skal bli en effektiv og sikker løsning.

BRED PORTEFØLJE

Haneseth Automasjon leverer innen flere områder:

  • Byggautomasjon
  • Styresystemer
  • Motorstyring
  • Instrumentering
  • Datakommunikasjon
  • Konsulenttjenester

Haneseth Autmasjon er en del av Hanseth Gruppen. Den består i dag av medarbeidere lokalisert i Nord-Norge. Den faglige bredden gjør selskapet til en attraktiv arbeidsgiver og leverandør. Fagfeltet spenner seg fra elektroinstallasjon, automasjon, vvs/rør, høyspent, ventilasjon, små-kraftverk, kommunikasjon og sikkerhet.

Saken fortsetter under bildet.

SELVSTENDIG OG I TEAM: Hos Haneseth Automasjon får du stor innflytelse over hvordan hverdagen din blir. Du er både selvgående og en dyktig lagspiller.

Dette betyr også at de som jobber med automasjon har god tilgang til egne kolleger som kan bidra når du trener hjelp fra andre fagfelt.

SKAP DIN EGEN JOBB

Hos Haneseth Automasjon er det høyt under taket og får i stor grad være med på å utforme din egen hverdag. Og sjefen selv, Markus Sletteng, møter du rett som det er ute på jobb. For han er like mye fagmann som leder.

Er dette en jobb du kunne tenke deg?

Da tar du kontakt med:

Daglig Leder:

Markus Sletteng

Tlf: 456 31 500

E-mail: [email protected]

Du kan lese mer om Haneseth Automasjon her.