DITT EGET EPOS: På en enkel og inspirerende måte kan du velge blant ulike mål, farger, designuttrykk, materialer, funksjoner og ikke minst kombinasjoner. Resultatet blir en unik og personlig løsning tilpasset for nettopp ditt baderom. Ditt eget Epos.

Den komplette
baderoms-lykken

Skrevet for Bademiljø Haaland Nord
08.06.2021 09:10

I løpet av et liv bruker du rundt to måneder på badet. Da er all grunn til at dette rommet innredes med kjærlighet og omtanke.

Så er tidsbruken én ting, med badet er også det rommet hvor dagen gjerne starter og slutter. Nok en grunn til å legge til rette for en myk start og en harmonisk slutt på travle dager.

ETT TELEFONNUMMER

– Hos oss trenger du kun å forholde deg til én person og ett telefonnummer, sier daglig leder Remi Wågan hos Haaland Nord.

Hvis du vil pusse opp badet, eller skal bygge et nytt, så sørger din personlige prosjektleder for at alle brikkene faller på plass. For det er mange fagfolk som i sving for å skape nettopp ditt drømmebad.

Saken fortsetter under bildet.

SKLUSIV DUSJ: «Langfoss» dusjvegger har profiler og detaljer som skaper et grafisk og stringent uttrykk i matt aluminium eller matt svart. En eksklusiv følelse. Gulvprofilene har det samme formspråketSTERK SLAGKRAFT

Haaland er del av Norges ledende fagkjede innen bad, nemlig Bademiljø. En kjede som omfatter 116 bedrifter, noe som gir en sterk slagkraft med tanke på priser, innkjøp og leveranser.

Ett synlig eksempel på dette er når den tunge produsenten Svedbergs lanserer en helt nye baderomsserie i samarbeid med den norske kjendis-designeren Halvor Bakke. Da er dette produkter som du får tilgang til hos Bademiljø Haaland Nord.

ET HAV AV MULIGHETER

– Serien Epos by Halvor Bakke handler ikke bare om design, men først og fremst om muligheter. På en enkel og inspirerende måte skal kunden kunne velge mellom ulike mål, farger, designuttrykk, materialer, funksjoner og kombinasjoner. Resultatet er en unik og personlig løsning som er tilpasset det enkelte bad, for- teller baderomsdesigner Oana-Mihaela Berntzen hos Bademiljø Haaland Nord.

Saken fortsetter under bildet.

MANGE VALG: For Epos kan du velge mellom fem farger: hvit ask, brun ask, svart eik, hvit eller skifergrå samt frontene Plan, Relief og Rand. Du kan også velge en av tilvalgsfargene hav, aske, kalk, sand og salvie.

Et av Norges høyeste fossefall har vært inspirasjonen når Bakke har designet en dusj med mye glass og god plass.

– «Langfoss» dusjvegger har profiler og detaljer som skaper et grafisk og stringent uttrykk i matt aluminium eller matt svart. En eksklusiv følelse. Gulvprofilene har det samme formspråket, sier Berntzen.

Nå kan også kundene i Bodø se frem til en egen kundekveld hos Bademiljø Haaland Nord til høsten, hvor nettopp Halvor Bakke kommer til byen for å fortelle om de nye produktene.

10 ÅRS GARANTI

Badet er ett av de viktigste rommene i huset ditt. Da er det også betryggende at hvis du får jobben gjort av fagfolkene til Bademiljø Haaland Nord, så er du i trygge hender:

– Bademiljøkjeden har 10 års tetthets-garanti. Og vi er en godkjent Bademiljø-bedrift. Dette betyr at du kan sove trygt om natten, vel vitende om at alt er dobbeltsjekket – helt ned til minste detalj, sier prosjektleder VVS, Espen Nordeng.

Saken fortsetter under bildet.

EGEN DESIGNER: Baderomsdesigner Oana-Mihaela Berntzen hos Bademiljø Haaland Nord sørger for at du får skreddersydd løsningene slik at badet blir akkurat slik du hadde sett for deg.

SHOW-ROOM OG DESIGNER

Badmiljø Haaland Nord har også et eget show-room hvor du får et godt innblikk i hvordan ulike produkter og løsninger fungerer i praksis.

Og når du skal skape ditt nye bad, får du profesjonell bistand av designer Berntsen som tryller frem ulike alternativer i 3D, slik at du vet nøyaktig hvordan alt vil bli seende ut når badet står ferdig.

EGEN KALKULATOR

Så lurer du kanskje på hva prisen blir? Dette vil selvfølgelig avhenge av størrelse og valg av produkter. Men du får et fiks ferdig bad for et sted mellom 250.000 og 800.000 kroner. Arbeidstiden vil ligge fra tre til fem uker, igjen avhengig av hva som må gjøres.

Saken fortsetter under bildet.

UNIK OMSORG: Epos-serien er en unik formgivning med omsorg for materialer, funksjoner og detaljer. Men det alle snakker om, er valgfriheten.

På hjemmesiden til Bademiljø finner du også en egen kalkulator der du kan legge inn dine egne variabler og få en oversikt over hva det vil koste å pusse opp badet.

Sjekk ut kalkulatoren her.

En annen fordel med å velge Bademiljø Haaland Nord er at du her har en bedrift som kan hjelpe deg med andre ting også.

Trenger du en ny elbil-lader, så fikser Haaland det. Selskapet tar seg også av installasjoner av varmepumper og gulvvarme. Og skulle du trenge ny drenering rundt bolig eller hytte, ja så kan Haaland ordne dette også.

Du kan lese mer om Bademiljø Haaland Nord her.