– VI LAGRER FOR DEG: Markedssjef Runar Berg og daglig leder Svenn Toftesund i Bodø Minilager fikser dine lagringsbehov, små eller store. – Hos oss er dine varer eller eiendeler oppbevart trygt og sikkert, sier de to.

Den perfekte  kombinasjonen

Skrevet for Svenn's transport og bodø minilager
20.10.2020 07:08 - OPPDATERT 20.10.2020 13:50

Når du kombinerer en erfaren transportbedrift med et innovativt og fleksibelt lager, har du skapt oppskriften på suksess.

– Det har vært en gammel drøm som det var uendelig godt å få realisert. Daglig leder i Svenn’s Transport, Svenn Toftesund, har lenge vært overbevist om at det var et marked  i Bodø for et minilager. Og da den perfekte lokaliseringen dukket opp på Burøya, skjedde ting raskt.

KVALITET I ALLE LEDD

Bodø Minilager AS er satt opp med et ekstremt fokus på sikkerhet og kvalitet. Anerkjente Rambøl har prosjektert en løsning som blant annet inneholder kamera-overvåking, sprinkleranlegg, adgangskontroll, temperaturstyring og nødlys. 

– Kundene våre lagrer jo både svært verdifulle og tidvis uerstattelige gjenstander her. Da er det vår forpliktelse å sørge for at leietakerne kan sove trygt om natten, sier Toftesund.

Saken fortsetter under bildet.

TRENGER MER PLASS: – I dag har disponerer vi 800 kvadratmeter fordelt på to etasjer. Nå ser vi at etterspørselen er så stor at vi nok kommer til å utvide med nok en sentrumsnært lager, sier daglig leder Svenn Toftesund.

Lanseringen ble noe hemmet av korona-epidemien, men nå er driften i full gang med over 100 kunder. Og tilbakemeldingene er utelukkende positive.

MAKSIMAL FLEKSIBILITET

Dette skyldes flere faktorer, som alle kun tar høyde for én ting: Kundenes behov. Det betyr igjen at du som kunde får en fleksibel løsning hvor du kontinuerlig kan justere hvor stor lagervolum du trenger. 

Så er det også slik at siden Bodø Minilager har et tett samarbeid med Svenn’s Transport, så trenger du heller ikke bekymre deg over hvordan du skal få ting til og fra lageret. Bodø Minilager har både privatpersoner og bedrifter på kundelisten.

Må du flytte ut av boligen din før din nye er klar, sørger Svenn’s Transport for at hele flyttelasset får en trygg mellomlagring før det blir levert til neste adresse. Driver du en bedrift som får inn varer, kan Svenn’s Transport hente alt ved ankomst, plassere det på lageret for så å kjøre det ut til deg ved behov.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ VEIEN - FOR DEG: – Det er en stor logistikkoperasjon å holde hjulene i gang, året rundt. Men takket være en lojal og dedikert stab klarer vi å levere i tide - hver dag, sier daglig leder Svenn Toftesund i Svenn’s Transport.  

UNIK KOMPETANSE

For er det noe som står sentralt i dette prosjektet, så er det en unik kompetanse på transport og logistikk. Svenn’s Transport ble startet i 2002 og teller i dag 30 medarbeidere. Bedriften rår over 18 kjøretøy, fra varebil til semitrailer.

Fra basen i Terminalveien på havna i Bodø styres det flere, ulike avdelinger:

  • •Import og eksport:

Gods og varer fra hele verden hentes inn og fordeles til kundene i Nordland. Egne eksperter på fortolling sørger for at alt av papirer hele tiden er i orden

  • •Innenlands transport:

Svenn’s Transport er del av et nasjonalt nettverk som opprettholder en kontinuerlig vareflyt, uansett hva som er adressen

  • •Flytting og montering:

Her jobber det folk med spesialkompetanse på flytting, både for private kunder og næringslivet. Og dette er gjengen som sørger for montering av alt fra kontorutstyr til kjøkkenbenker og reklameplakater

  • •Salg og levering av gass:

Dette er spesialistene som håndterer en sikker levering og henting av gassbeholdere til næringsliv og private. 

  • •Lokalruta:

Dette er hjerteblodet som hver dag, året rundt, leverer varer i området Mo i Rana, Bodø, Narvik, Harstad, Sortland og Lofoten.

Saken fortsetter under bildet.

GOD LOGISTIKK:– Det er mye som skal klaffe når vi skal får alle rutene til å gå opp, men en  dyktig stab sørger for at vi kommer frem i tide, sier Svenn Toftesund.

VERDENS BESTE MEDARBEIDERE

– Når vi vet at halve året i praksis er en eller annen form for vinter, så sier det seg selv at vi må takle store utfordringer. Hvis ferga til Lofoten blir kansellert i to dager, kan det ta oss åtte dager å få alle bilene på rett plass igjen.

Grunnen til at både Svenn’s Transport og Bodø Minilager har blitt en suksess, skyldes kun én ting. 

– Vi har en fantastisk og sammensveiset stab som virkelig “blør for drakta”. Sånn sett kan du si at hele verdien av selskapene våre består av verdens beste medarbeidere, understreker Svenn Toftesund.

 

Fakta:

Bodø Minilager eies av:

Svenn Toftesund: 30 prosent

Runar Berg: 30 prosent

Johannes Vembre: 30 prosent

Svenn’s Transport: 10 prosent